Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και να έχουμε επιστρέψει σε ρυθμούς ρουτίνας και κανονικότητας, αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε μας ενδιαφέρει η διατροφή μας ή δε δίνουμε σημασία, πλέον, στη γυμναστική. Αν δεν είσαι τύπος του γυμναστηρίου γιατί βαριέσαι τις μονότονες ασκήσεις, αλλά ψάχνεις την κατάλληλη γυμναστική για χέρια, εγώ είμαι εδώ για σένα και θα σε βοηθήσω προτείνοντάς σου το πιο fun πρόγραμμα γυμναστικής, που δεν είναι άλλο από τον χορό!

Δεν είναι μια απλή γυμναστική και αυτή ακριβώς είναι και η αξία του χορού. Είναι περισσότερο μέσο εκτόνωσης και διασκέδασης και λιγότερο ένα μέσο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γυμνασμένα άκρα. Μέσα από το 10λεπτο βίντεο που θα δεις και θα προσπαθήσεις να ακολουθήσεις, θα προσπαθήσεις να γυμνάσεις τα χέρια σου.

Θέλεις να τονώσεις στα γρήγορα κοιλιακούς και γλουτούς; 10 εύκολες ασκήσεις για να το επιτύχεις!

Ψάχνεις την κατάλληλη γυμναστική για χέρια; Η Amanda Kloots έχει τη λύση!

Είναι πάρα πολύ απλό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετακινήσεις τα χέρια σου στο ρυθμό της μουσικής και να το απολαύσεις. Η συγκεκριμένη προπόνηση έχει ως στόχο να τονώσει το πάνω μέρος του σώματός σου κι έχει δημιουργηθεί από τη best seller συγγραφέα και προπονήτρια γυμναστικής των New York Times, Amanda Kloots.

Ο τρόπος με τον οποίο η γυμναστική επηρεάζει την ψυχολογία σου και τα σημάδια που το αποδεικνύουν

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας 10 λεπτών, θα δουλέψεις κάθε μυ των χεριών σου. Αυτό που είναι υπέροχο στον χορό είναι ότι μαθαίνεις να χρησιμοποιείς το κέντρο σου σε κάθε κίνηση, ακόμα και όταν στέκεσαι όρθιος. Οι χορευτές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν ολόκληρο το σώμα τους σε κίνηση, και συχνά ενεργοποιούν εκείνους τους “ξεχασμένους” μυς που άλλες προπονήσεις μερικές φορές ξεχνούν. Με τον χορό μπορείς να βελτιώσεις πολύ την ισορροπία και τη στάση του σώματος σου και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Μήπως τώρα σε έπεισα να το δοκιμάσεις;

Για μια επιπλέον πρόκληση, μπορείς να προσθέσεις στην ρουτίνα σου ένα ζευγάρι βαράκια.

Δες εδώ το σχετικό video:

5 workouts που θα χαρίσουν στο σώμα σου την ευλυγισία που τόσο πολύ επιθυμείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News