Τα πράγματα στο σπίτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη γυμναστική σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτές τις μέρες, η γυμναστική από το σπίτι έχει την τιμητική της, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αν λιγάκι, βαρέθηκες τις ίδιες ασκήσεις και σου λείπει ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου… έχουμε τη λύση. Πράγματα στο σπίτι για τη γυμναστική!

Μπορείς να εκμεταλλευτείς πολλά πράγματα στο σπίτι για τη γυμναστική, αρκεί να γίνεις λιγάκι πιο δημιουργικός. Ναι, χωρίς να το συνειδητοποιείς… το σπίτι σου θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα είδος γυμναστηρίου και πολλά από τα πράγματα που έχεις θα σε κρατήσουν σε φόρμα.

Αρκεί να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει. Θα βρεις βαράκια, λάστιχα… από αντικείμενα που έχεις στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καμία παραγγελία.

Πράγματα στο σπίτι για τη γυμναστική

Αντί για βαράκια

Γάλα ή απορρυπαντικό: Αναλόγως το level της γυμναστικής σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπουκάλι με το γάλα ως kettlebell ή ως απλά βαράκια και να κάνεις τις ασκήσεις σου. Προσοχή, προσοχή: Κλείσε καλά το καπάκι.

Μπουκάλι με νερό: Αν έχεις μπουκάλια με νερό στο σπίτι, τότε έχεις λύσει επίσης, το πρόβλημά σου. Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μπουκάλια με το νερό κάτω από τα χέρια σου κατά τη διάρκεια της σανίδας, για να κάνεις πιο δύσκολη την άσκηση και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις.

Ζάχαρη ή αλεύρι: Εντάξει, κάνε ένα διάλειμμα από τη μαγειρική κι από το φαγητό και χρησιμοποίησε αυτές τις συσκευασίες ως βαράκια. Και μετά μαγείρεψε!

Για τα λάστιχα γυμναστικής

Πετσέτα: Μια πετσέτα μπορεί να κάνεις πολλά περισσότερα, από το να σου σκουπίζει τον ιδρώτα όταν γυμνάζεσαι. Μπορείς να τη τραβάς μεταξύ των χεριών σου, ως ένα diy λάστιχο αντίστασης!

Μπλούζα: Όπως και με την πετσέτα, μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο και με μια μπλούζα ή ένα πουλόβερ για να δημιουργήσεις μια αντίσταση για τις ασκήσεις των ώμων.

Σκοινί: Αν βρεις ένα σκοινί κάπου τυχαία στο σπίτι, τότε ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις σκοινάκι με αυτό ή να το χρησιμοποιήσεις και πάλι ως ένα λάστιχο αντίστασης και να κάνεις τις ασκήσεις σου.

Άλλα πράγματα στο σπίτι με τα οποία μπορείς να πειραματιστείς….

Σκάλες: Εντάξει, υπάρχει καλύτερη γυμναστική απ’ τις σκάλες; Μπορείς να ανεβοκατέβεις τις σκάλες στην πολυκατοικία σου. Θα νιώσεις το κάψιμο από την πρώτη στιγμή.

Τοίχος: Μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμα και τον τοίχο! Κάθεσαι νοητά με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο για όσο αντέξεις. Επανάλαβε την άσκηση, καθημερινά.

Σκούπα: Τοποθέτησε την σκούπα πολύ καλά ανάμεσα σε δύο καρέκλες και δοκίμασε την παρακάτω άσκηση:

Λίγη φαντασία χρειάζεται!

Διαβάστε επίσης:

Η γυμναστική στο σπίτι είναι ζόρικη: Tips για να μην χάνεις προπόνηση!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved