Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι ένα πλούσιο πρωινό που θα σου χαρίσει ενέργεια για όλη την υπόλοιπη μέρα. Οι περισσότεροι, όμως, ξυπνάμε αργά και βιαζόμαστε να φύγουμε γρήγορα για τις δουλειές μας και έτσι «χάνουμε» το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας ή απλά κάνουμε λάθη στο πρωινό και τελικά δεν επωφελούμαστε απ’ αυτό όσο θα μπορούσαμε.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε μόνο αυτό το λάθος, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε η διατροφολόγος Susie Burrell στη Daily Mail, υπάρχουν 3 λάθη που κάνουμε συχνότερα όταν τρώμε πρωινό, τα οποία καλό θα ήταν να αποφύγουμε από εδώ και πέρα.

Τα 3 λάθη στο πρωινό που κάνουμε όλοι μας

Τρώμε πρωινό αργά

Το συχνότερο λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι είναι ότι τρώμε το πρωινό μας πολύ αργά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν θα πρέπει να τρώμε το πρώτο γεύμα της ημέρας μετά τις 9, καθώς όσο νωρίτερα τρώμε τόσο καλύτερο για τον μεταβολισμό μας.

Βάζουμε γάλα στον καφέ

Το πρωινό σου είναι μόνο μια κούπα καφέ με γάλα; Θα το γνωρίζεις ήδη, αλλά ο καφές με γάλα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις και ειδικότερα εάν βάζεις και ζάχαρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σου προσφέρει ενέργεια, αλλά μόνο θερμίδες και μπορεί να σε πειράξει και στο στομάχι.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News