Εάν και εσύ λατρεύεις το γυμναστήριο, επειδή σε ανανεώνει και σε τονώνει, ή απλά έχετε μια σχέση μίσους- αγάπης, σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπος με τα παρακάτω προβλήματα στο γυμναστήριο. Επίσης, ξέρουμε ότι πολλοί, εκτός από ότι θέλουν να “χτίσουν” σώμα, θέλουν να “ανεβάζουν” φωτογραφίες.

Η μανία αυτή των millennials που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, χάρη στα social media, μπορεί να συνοδεύεται και από τα παρακάτω προβλήματα στο γυμναστήριο, που ίσως έχεις έρθει αντιμέτωπη.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα προβλήματα που σε ένα παράλληλο κόσμο δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις, κατά την “επίσκεψη” σου στο γυμναστήριο, και είναι βασισμένα σε προσωπικές εμπειρίες!

Ψάχνεις το τέλειο συνολάκι

προβλήματα στο γυμναστήριο

Γιατί δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας ακόμα και όταν πηγαίνεις να κάνεις την καθημερινή σου γυμναστική. Ψάχνεις ήδη από πριν το κατάλληλο outfit, που θα είναι άνετο, θα τραβάει τον ιδρώτα και πάνω από όλα θα είναι μοδάτο! Πώς αλλιώς θα βγάλεις και τις φωτογραφίες στον καθρέφτη, για να δείξεις το πόσο πολύ κουράζεσαι; Με την φόρμα για το σπίτι; Όχι βέβαια! Δεν λείπουν από την εμφάνιση και τα καινούρια, καθόλου ταλαιπωρημένα αθλητικά, πολύχρωμες κορδέλες και κοκαλάκια στα μαλλιά.

Θες πάντα παρέα

προβλήματα στο γυμναστήριο

Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι το γυμναστήριο είναι πιο διασκεδαστικό, όταν συνοδεύεσαι από τον κολλητό σου φίλο, ή απλά έναν γνωστό. Θες διαρκώς ένα άτομο να μιλάς, και είναι πολλές φορές και μια δικαιολογία για να “λουφάρεις”. Από την άλλη μπορεί να είναι και αυτοί που θα σε παρακινήσουν και θα εξαντλήσουν το 100% του εαυτού σου. Σε βλέπουν όταν σηκώνεις βάρη και σε βοηθάνε να ισορροπήσεις σε μια νέα θέση γιόγκα.

Δεν βρίσκεις τα βάρη για τις ασκήσεις

Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να έχουν πάρει τα βάρη όταν θες να κάνεις μια άσκηση, και πως πρέπει να περιμένεις να τελειώσουν οι άλλοι για να ξεκινήσεις εσύ. Γίνεται μάχη για την “κατάληψη” των μηχανημάτων και των βαρών στο γυμναστήριο, ειδικά σε ώρες αιχμής. Οπότε καταλήγεις να τριγυρνάς στο γυμναστήριο, μέχρι να βρεις ένα μηχάνημα ή περιμένεις να αδειάσει για να κάνεις την δουλειά σου.

Ξέχασες τα ακουστικά!

Η μανία αυτή των millennials που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, χάρη στα social media, μπορεί να συνοδεύεται και από τα παρακάτω προβλήματα στο γυμναστήριο

Μοιάζει με έναν εφιάλτη το να ξεχάσεις τα ακουστικά στο σπίτι, γιατί πώς αλλιώς θα τρέξεις στον διάδρομο χωρίς αυτά. Ακόμα οι ήχοι του γυμναστηρίου, τα βάρη που χτυπάνε και τα ξεφυσήματα μπορεί να καταντήσουν ιδιαίτερα εκνευριστικά. Επίσης, η μουσική των γυμναστηρίων είναι απίθανο να αντιστοιχεί στα γούστα σου. Οπότε εάν δεν έχεις και παρέα, μπορεί να σου φανεί ένα βασανιστήριο!

Σκέφτεσαι τι θα φας μετά

Η μανία αυτή των millennials που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, χάρη στα social media, μπορεί να συνοδεύεται και από τα παρακάτω προβλήματα στο γυμναστήριο

Αν και πολλοί μετά το γυμναστήριο συνηθίζουν να πίνουν θρεπτικά ροφήματα και σνακ ενέργειας, εσύ σκέφτεσαι τι φαγητό έχεις στο σπίτι, που μπορεί να “πετάξει” στα σκουπίδια την όλη γυμναστική και τον ιδρώτα που έχυσες. Ξέρουμε πόσο δύσκολοο είναι, να είσαι στη μέση της προπόνησής σου και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι αυτό, ενώ το στομάχι σου γουργουρίζει στον διάδρομο. Τότε αρχίζεις να βλέπεις το μπαρ που βρίσκεται δίπλα, ενώ κάνεις push-ups και σκέφτεσαι ότι μήπως είναι η ώρα να διακόψεις και να φύγεις.

Μήπως αυτά τα προβλήματα στο γυμναστήριο συνδέονται με τον λόγο που οι γυναίκες συχνά το αποφεύγουν;