Καλοκαιράκι έχουμε, αλλά εσύ όπως και πολλοί άλλοι, δεν κατάφερες να φτιάξεις το σώμα που ήθελες για να βγεις στην παραλία. Μην αγχώνεσαι για έχουμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες καλοκαιρινές δραστηριότητες για να δημιουργήσεις ένα ωραίο σώμα, αλλά και για να κάψεις πολλές θερμίδες. Είναι απλές, καθημερινές, δεν έχουν κόστος και θα σε βοηθήσουν στο να δημιουργήσεις μια καλή φυσική κατάσταση.

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες που σε κάνουν να κάψεις πολλές θερμίδες

Ποδηλασία

Ο καιρός είναι ωραίος και ηλιόλουστος! Τι καλύτερο για να πάρεις το ποδήλατο σου και να κάνεις μια πολύωρη βόλτα είτε στο βουνό, είτε στην άσφαλτο. Αν σκεφτούμε πως η ποδηλασία, σε συνδυασμό με τη ζέστη του καλοκαιριού, αποφέρουν, ωριαία,  καύση 554 θερμίδων τότε, ίσως, γίνει πιο δελεαστική η βόλτα με το ποδήλατο.

Βαρκάδα

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πάει ολιγοήμερες διακοπές σε κάποιο νησί. Εκεί οι βαρκούλες είναι δεμένες στα λιμάνια και μπορείτε να πάρετε μία και να πάτε μια ωραία βόλτα με τη βάρκα. Η άσκηση με τα κουπιά, όχι μόνο θα σας γυμνάσει τους μυς, αλλά θα σας βοηθήσει να κάψετε και 285 ανά μία ώρα κωπηλασίας. Βασικής προϋπόθεση: Πριν επιχειρήσετε να κάνετε βαρκάδα, ρίξτε και μια ματιά στο καιρό… Μην σας ψάχνουμε μεσοπέλαγα 😂

Πεζοπορία

Η πεζοπορία ή αλλιώς το περπάτημα είναι από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, που κανείς μπορεί να κάνει και το χειμώνα. Το μόνο εμπόδιο με το χειμώνα είναι πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι πάντα οι κατάλληλες για πεζοπορία. Συνήθως η πεζοπορία γίνεται σε άγριες επιφάνειες, βουνά ακόμα και άσφαλτο. Δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις τη πεζοπορία,ειδικά εάν συλλογιστείς πως ανά μία ώρα θα μπορέσεις να κάψεις περίπου 350 θερμίδες.

Οι πιο famous καλοκαιρινές δραστηριότητες

Κολύμβηση

Η πιο συνήθης δραστηριότητα του καλοκαιριού. Είτε σε θάλασσα, είτε σε πισίνα η κολύμβηση αποτελεί μία από τις πιο διάσημες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Καλοκαίρι δίχως βουτιές στη θάλασσα δεν είναι καλοκαίρι. Ενημερωτικά να αναφέρουμε στους φίλους και μη της κολύμβησης, πως  η καύση θερμίδων ανά ώρα όταν κολυμπάμε φτάνει έως και 386 θερμίδες.

Beach volley

Δεν υπάρχει παραλία, χωρίς να έχει ένα στημένο φιλέ για beach volley. Από τις πιο διάσημες καλοκαιρινές δραστηριότητες, η οποία έχει την τιμητική της κάθε καλοκαίρι. Από τη μία κολλάς άμμο σε όλο το σώμα, λόγω ιδρώτα, αλλά αυξάνεις τις ικανότητες σου στην υποδοχή, την πάσα αλλά και τα καρφώματα. Καις και 300 θερμίδες την ώρα, άρα ξεκίνα τα σερβίς από αύριο κιόλας.