Η μοναδική συμβουλή που χρειάζεσαι όταν κάνεις δίαιτα!

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν αποφασίζεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, είτε πρόκειται για μια νέα δίαιτα, είτε να σταματήσεις το αλκοόλ, η μετάβαση σε μια ολοκαίνουργια συνήθεια μόνο εύκολη δεν είναι.

Το ίδιο ισχύει όταν προσπαθείς να κάνεις δίαιτα και να χάσεις μερικά κιλά. Θα ακούσεις πολλές συμβουλές, θα σου δώσουν πολλές δίαιτες και ο καθένας θα σου πει την εμπειρία του. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Να τους αγνοήσεις.

Ναι, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορούν να σου δώσουν. Αυτό ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά μόνο έτσι θα φτάσεις στον στόχο που θέλεις.

Οι άνθρωποι θα σχολιάζουν πάντα τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους

γυναίκες κάνουν γυμναστική

Όταν αλλάζεις τη διατροφή σου ή ξεκινάς γυμναστική αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν σημαντικά κομμάτια στη ζωή σου. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα παρατηρήσουν τις αλλαγές και επειδή σε αγαπούν και σε νοιάζονται πιθανότατα θα κάνουν τα σχόλιά τους για τις αλλαγές που βλέπουν πάνω σου. Πιθανότατα, όμως, είναι λάθος. Θα σου πουν ότι πρέπει να τρως λίγο περισσότερο ή ότι δεν έχεις και τόση ανάγκη να χάσεις βάρος ή θα σε δελεάσουν να φας ένα επιδόρπιο.

Εσύ όμως πρέπει να επιμείνεις στον στόχο σου και να θυμάσαι πως είναι δική σου επιλογή. Οι άνθρωποι θα κρίνουν και θα κάνουν τις δικές τους παρατηρήσεις ανάλογα με τις εμπειρίες τους. Ωστόσο, όπως γνωρίζεις ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!

Να ακούς μόνο τους ειδικούς

Όταν λέμε να τους αγνοήσεις όλους δεν εννοούμε τους ειδικούς, διατροφολόγους ή γυμναστές. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν και πρέπει να ακολουθείς τις οδηγίες τους.

Στο τέλος της ημέρας είσαι εσύ και ο εαυτός σου!

Η απώλεια βάρους δεν αφορά κανένα παρά μόνο εσένα. Και όταν το συνειδητοποιήσεις θα νιώσεις πραγματικά χαρούμενος! Δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα όταν λες όχι σε ένα γλυκό που σου προσφέρουν ούτε σε μια πρόσκληση για junk food. Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στο στόχο που έχεις θέσει. Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved