Μένουμε σπίτι, γυμναζόμαστε σπίτι με δωρεάν online προγράμματα! Θέλεις yoga; Θέλεις pilates; Θέλεις να ενδυναμώσεις τους μύες σου; Θα βρεις σίγουρα ένα πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για σένα και εντελώς δωρεάν.

Η αλλαγή που έφερε στον τρόπο ζωής μας η πανδημία του κορονοϊού Covid-19 πρέπει να μας κάνει όλους να παραμείνουμε δυνατοί, δημιουργικοί και αισιόδοξοι στη «νέα καθημερινότητα» που έχει δημιουργηθεί.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία. Συνεχίζει να στηρίζει την εκστρατεία #μένουμε_σπίτι και φέρνει, αυτή τη φορά, τους γυμναστές του στις οθόνες του σπιτιού μας, ώστε να διατηρήσουμε το σώμα σας σε υγιή κατάσταση.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής του ΟΠΑΝΔΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται στο σπίτι μας με προγράμματα yoga, pilates και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Πώς γυμναζόμαστε σπίτι με τους γυμναστές του ΟΠΑΝΔΑ;

Από τη Δευτέρα 13 Απριλίου στις 18:00, και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (με εξαίρεση τη Μ. Πέμπτη) την ίδια ώρα, συντονιζόμαστε στο www.opanda.gr και κρατιόμαστε σε φόρμα μετατρέποντας το σπίτι μας σε προσωπικό γυμναστήριο.

«Ο ΟΠΑΝΔΑ σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σε όλους εμάς που μένουμε σπίτι, προσφέροντας διεξόδους για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη. Έτσι, φέρνει τους γυμναστές του σε κάθε σπίτι με προγράμματα γυμναστικής, ώστε να διατηρήσουμε όλοι υγιές, εκτός από το πνεύμα, και το σώμα μας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου.

Δες ακόμα:

Tips γυμναστικής για όταν βαριέσαι να σηκωθείς!

Photo: Pexels