Γυμνάζεσαι, έχεις μειώσει τις ποσότητες του φαγητού που καταναλώνεις αλλά δεν σου φτάνει… Θέλεις κι’ άλλο! Δεν ξέρεις τι να κάνεις και έτσι αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε! Θα σου δώσουμε, λοιπόν, μικρές απλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις θερμίδες που καις κατά 50% και έτσι θα απαλλαχτείς από τα τα περιττά σου κιλά πιο εύκολα και φυσικά πιο γρήγορα. Τι πρέπει να κάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις στην πορεία.

Πώς να αυξήσεις τις θερμίδες που καις κατά 50%;

 1. Κούνησε τα χέρια σου: Είναι βασικό την ώρα που περπατάς ή την ώρα που τρέχεις να κουνάς παράλληλα και τα χέρια σου! Αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην κίνηση σου και θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις θερμίδες που καις.
  running-ipop.gr
 2. Μουσική: Την ώρα που κάνεις γυμναστική είτε στο σπίτι, είτε στο γυμναστήριο, βάλε ακουστικά και άκουσε μουσική! Ο ρυθμός της μουσικής θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ζωντάνια και θα σε κάνει να αποκτήσεις ένταση στις ασκήσεις σου. Ο χρόνος θα περάσει πιο γρήγορα και φυσικά πιο ευχάριστα.
  music-ipop.gr
 3.  Έξτρα ασκήσεις: Ακόμα και τις ώρες που κάνεις άλλα πράγματα, δηλαδή, την ώρα που μαγειρεύεις, την ώρα που βλέπεις τηλεόραση ή ακόμα και την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο, κουνήσου. Κάνε διατάσεις ή όποια άλλη άσκηση σου έρθει στο μυαλό.
 4. Δες τον διάδρομο σαν παιχνίδι: Ο διάδρομος έχει πολλά κουμπιά!Με αυτά τα κουμπιά μπορείς να αυξήσεις την ένταση, να αυξήσεις και να μειώσεις ακόμα και την κλίση του. Μην τον αφήνεις συνεχώς στα ίδια. Παίξε με τα κουμπιά και ανέβα ανηφόρες. Εκεί που περπατάς, ξεκίνα να τρέχεις και πριν κατέβεις χαλάρωσε περπατώντας πιο ήρεμα. Αυτό το παιχνίδι με τους σφυγμούς σου θα σε διασκεδάσει και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την σιλουέτα που ονειρεύεσαι.
  gym-ipop.gr
 5. Βάλε στην ζωή σου περισσότερους φυσικούς λιποδιαλύτες! Η φύση σου έχει χαρίσει απλόχερα τόσα αγαθά που πρέπει επιτέλους να τα αξιοποιήσεις! Ξεκίνα, λοιπόν, να καταναλώνεις πράσινα μήλα που είναι από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες και θα μας θυμηθείς.
  apple-ipop.gr

Δες ακόμα:

Πόσες θερμίδες πρέπει να χάνεις κάθε φορά που γυμνάζεσαι;

Photo: Unsplash/Icons8 team