Τον περασμένο Γενάρη, μόλις μπήκε το 2020, η Rebel Wilson αποφάσισε να δώσει ένα δικό της όνομα στο έτος. Για εκείνη, το 2020 θα ήταν το “The Year of Health”. Με προσπάθεια, σωστή διατροφή και γυμναστική, η ηθοποιός έχει καταφέρει ήδη σχεδόν να επιτύχει τον στόχο της, αφού απέχει μόλις λίγα κιλά απ’ το βάρος που είχε βάλει ως στόχο. Η θεαματική αλλαγή της Rebel Wilson δεν οφείλεται σε κάποια μαγική συνταγή, αλλά σε αληθινή προσπάθεια. 

Αποφάσισε πως τα παραπάνω κιλά δεν κάνουν καλό ούτε στην υγεία ούτε στην ψυχολογία της, και όσο δύσκολο και να ήταν, πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της.

Σήμερα, απέχει μόλις 17 λίβρες απ’ τον στόχο της (περίπου 8 κιλά) και αποκαλύπτει ποια τροφή αποφάσισε να αφαιρέσει απ’ τη διατροφή της προκειμένου να επιτύχει την απώλεια κιλών που ήθελε.

Ήταν 2 Ιανουαρίου του 2020, όταν η Rebel Wilson πόσταρε μια φωτογραφία της, στην οποία φοράει αθλητικά και βρίσκεται στη θάλασσα, επικοινωνώντας με το κοινό της ότι αυτή την χρονιά θα κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή της. Ξεκίνησε να γυμνάζεται, έκοψε τη ζάχαρη και το junk food και ενυδατώνεται συνεχώς.

Η star της ταινίας Isn’t It Romantic τους τελευταίους μήνες, με τη βοήθεια του προπονητή της Gunnar Peterson, ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, είναι προσηλωμένη στον στόχο της, δεν χάνει καμία προπόνηση, τρέφεται σωστά κι έχει αλλάξει ριζικά το lifestyle της.

Το κόψιμο της ζάχαρης σε συνδυασμό με την προσεκτική διατροφή, την αποφυγή junk food, τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού με νερό και τη γυμναστική, έχει φέρει τη θεαματική αλλαγή της Rebel Wilson.

Όλα αυτά δεν θα τα κατάφερνε όμως εάν δεν το έπαιρνε μόνη της απόφαση. Γιατί, μην γελιόμαστε, ό,τι και να σου λένε οι γύρω σου, δεν πρόκειται να το κάνεις εάν δεν το θέλεις εσύ. Όταν εσύ παίρνεις την απόφαση ότι θέλεις μια πιο υγιή εκδοχή του εαυτού σου, τότε όλα παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο τους, ακόμα κι αν αυτός ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος.

Η αλλαγή της Rebel Wilson

Ως ένδειξη της προσπάθειας που καταβάλλει, η 40χρονη ηθοποιός ανέβασε πριν από μερικές μέρες μια νέα της φωτογραφία, στην οποία φαίνεται αδυνατισμένη και εντελώς ανανεωμένη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που της δείχνει:

Ευχαριστώ για όλη την αγάπη σας μέχρι τώρα στο ταξίδι μου «Έτος Υγείας». Όταν έψαχνα για τις καραμέλες χθες το βράδυ μετά το δείπνο σκέφτηκα «χμμμ… καλύτερα όχι» και ήπια ένα μπουκάλι νερό. Μένουν 8 κιλά για να επιτύχω τον στόχο μου. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να το κάνω μέχρι το τέλος του έτους

Την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω!

Δες ακόμα:

Η διατροφή της Adele που την έκανε να χάσει 45 κιλά!