Η Jennifer Lawrence διαψεύδει όλες τις celebrities που λένε ότι δεν γυμνάζονται!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι celebrities γυμνάζονται. Όσο κι αν πολλοί δεν το παραδέχονται, γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους. Και η Jennifer Lawrence διαψεύδει όλους αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο.

Οι celebrities γυμνάζονται. Πολύ. Και λιγάκι έχουμε βαρεθεί να ακούμε πως δεν κάνουν τίποτα ιδιαίτερο για να διατηρήσουν το κορμί τους, πως τρώνε τηγανητά και ό,τι θέλουν και απλά δεν παίρνουν γραμμάριο.

Για να μην είμαστε, όμως,απόλυτοι υπάρχουν και αυτοί που όντως είναι τυχεροί και δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά. Οι υπόλοιποι, όμως; Οι celebrities γυμνάζονται όπως εσύ κι εγώ και προσέχουν τη διατροφή τους για να διατηρηθούν υγιείς και να έχουν ένα ωραίο σώμα. Και όλα αυτά τα επιβεβαιώνει η Jennifer Lawrence, η αγαπημένη μας, ακομπλεξάριστη 28χρονη ηθοποιός.

H όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο InStyle αναφέρθηκε στις ψευδαισθήσεις των ανθρώπων αναφορικά με τη διατροφή. «Αν είσαι 20 κιλά κάτω από το βάρος σου και λες ότι τρως πίτσα και τηγανητό κοτόπουλο όλη την ώρα, αυτό δεν βοηθά τους ανθρώπους να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους», δήλωσε η Jennifer.

Σε αντίθεση με αυτά τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, η Jennifer δήλωσε πως της αρέσει να είναι ειλικρινής.  Θέλει να είναι ειλικρινής όταν μιλά για τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλει στο γυμναστήριο αλλά και τις αυστηρές δίαιτες που μπορεί να ακολουθεί κατά καιρούς. «Αν πάω στα Όσκαρ ή έχω μια κινηματογραφική πρεμιέρα, τρώω διαφορετικά από το πως θα ήθελα στην καθημερινή μου ζωή, ώστε να μου κάθονται καλά αυτά τα φορέματα. Και νιώθω άνετα τώρα που το λέω».

Η Jennifer Lawrence αστειεύεται λέγοντας πως έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις για τις ταινίες της παρά στην πραγματική ζωή! Red Sparrow, X-Men franchise και The Hunger Games, δεν τα λες και λίγα. Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει είναι να συνδέει την αυτοπεποίθηση με την γυμναστική.

Όταν ρωτήθηκε για το τι την κάνει να νιώθει όμορφη, δήλωσε «Όταν είμαι πολύ πειθαρχημένη. Όταν πηγαίνω πραγματικά στο γυμναστήριο. Όταν βρίσκονται εκεί στον διάδρομο και τρέχω, νιώθω πιο δυνατή».

Ναι γιατί και οι celebrities γυμνάζονται. Απλώς υπάρχουν αυτοί που το παραδέχονται και οι άλλοι που μοιράζουν ψευδαισθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Οι βουτιές της Jennifer Lawrence στην πισίνα που θα σε…παρασύρουν! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved