Η αυστηρή δίαιτα της Beyonce που έχει προκαλέσει ακόμη και τους διατροφολόγους!

LIKE US ON FACEBOOK

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, το Homecoming: A film by Beyonce, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη διατροφή που έκανε για να την εμφάνισή της στο Coachella το 2018. Ποια ήταν η αυστηρή δίαιτα της Beyonce που προκάλεσε αντιδράσεις;

Η δίαιτα της Beyonce ήταν τουλάχιστον… extreme. Η ίδια αποκάλυψε την δίαιτα της στο ντοκιμαντέρ του Netflix στο οποίο φυσικά πρωταγωνιστεί και δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για εκείνη.

Τι περιελάμβανε ή μάλλον τι δεν περιελάμβανε η δίαιτα της Beyonce;

«Για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου, περιορίζω τον εαυτό μου και δεν τρώω καθόλου ψωμί, καθόλου υδατάνθρακες, καθόλου ζάχαρη, καθόλου γαλακτοκομικά, καθόλου κρέας, καθόλου ψάρι, καθόλου αλκοόλ», δηλώνει η Beyonce στην ταινία.

«Πεινάω», λέει στην ταινία. Ήταν, όμως, αποφασισμένη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα, κάτι που δεν ήταν εύκολο αφού το performance ήταν μόλις 10 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων, Sir και Rumi.

Η Beyonce αναγνώρισε ότι η προετοιμασία της για το Coachella δεν ήταν βιώσιμη. «Σίγουρα έσπρωξα τον εαυτό μου περισσότερο από ότι γνώριζα ότι θα μπορούσα και πήρα ένα πολύτιμο μάθημα. Ποτέ, μα ποτέ ξανά δεν θα πιέσω τον εαυτό μου τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η διατροφή δεν προοριζόταν να είναι μια μακροπρόθεσμη αλλαγή. Απλά μια στρατηγική για να χάσει βάρος γρήγορα πριν το μεγάλο show.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Ποια είναι η γνώμη των διατροφολόγων;

Πολλοί είναι αυτοί που σχολίασαν την δίαιτα της Beyonce, αλλά τι λένε οι ειδικοί; Οι άνθρωποι στη διατροφή μπορεί να χρειαστούν συμπληρώματα, ειδικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για να γεμίσουν τα διατροφικά κενά, λένε οι διατροφολόγοι.

Η διατροφή αφαιρεί σίγουρα πολλά τρόφιμα αλλά δεν ήταν όλα επιβλαβή. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι η Beyonce έκοψε τη ζάχαρη και το αλκοόλ, κάτι που ήταν καλή ιδέα για τους διατροφολόγους, καθώς αυτά δεν παρέχουν θρεπτικά συστατικά.

Απ’ την άλλη αναφέρουν πως μια τέτοια δίαιτα είναι πολύ σκληρή και το περιβάλλον αλλά και ο τρόπος ζωής σου διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο αν μπορείς να ακολουθήσεις τη δική σου διατροφή.

Οι διατροφολόγοι αναφέρουν πως με μερικές αλλαγές στη δίαιτα της Beyonce, αυτή θα μπορούσε να γίνει βιώσιμη. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να έχει μια «free day» ή να κόβει ένα πράγμα τι φορά και όχι όλα μαζί!

Διαβάστε επίσης:

Η ταινία της Beyonce στο Netflix που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved