Όλοι ξέρουμε ότι το streching είναι μια πολύ καλή γυμναστική από μόνη της. Αυξάνει την ευελιξία και βελτιώνει την στάση του σώματος. Ενώ μπορείς να κάνεις stretching πριν και μετά από μια προπόνηση στο γυμναστήριο, ήξερες ότι η συγκεκριμένη άσκηση βελτιώνει και την σεξουαλική σου ζωή;

Και όμως, υπάρχει άσκηση για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, και αν την εντάξεις στην καθημερινότητά σου σίγουρα θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει καλύτερες αντοχές. Εάν θέλεις να βελτιώσεις την αντοχή σου στο σεξ, τότε το streching είναι κάτι που πρέπει να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου. Ο λόγος; Η ένταση στο σώμα έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει την λίμπιντό σου, καθώς και να σε δυσκολέψει να χαλαρώσεις πλήρως.

Το να είσαι χαλαρός είναι αναπόσπαστο κομμάτι για ένα καλό σεξ και το stretching συνιστάται για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την σεξουαλική τους ζωή.

Ενώ το stretching είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς παραλείπουμε, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να βελτιώσει την σεξουαλική σου ζωή, μπορεί να δώσει ένα κίνητρο. Έτσι δεν είναι;

Πώς ακριβώς το stretching βελτιώνει την σεξουαλική ζωή;

Το stretching σε βοηθάει να είσαι σε εγρήγορση, αλλά βελτιώνει και την ευελιξία σου. Αυτό σημείνει ότι θα μπορείς να κινηθείς καλύτερα απ’ ό,τι πριν. Θα μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιείς το σώμα σου με τρόπους που δεν μπορούσες πριν.

Γιατί όσο πιο ευλύγιστος είσαι, τόσο πιο άνετος θα είσαι να δοκιμάσεις μια νέα στάση χωρίς να αυτοτραυματίζεσαι.

Το stretching αυξάνει την ροή του αίματος

Η ανεπαρκής ροή αίματος στην περιοχή των γεννετικών οργάνων μπορεί να συμβάλλει σε γυναικεία οργασμικά προβλήματα καθώς και στη στυτική δυσλειτουργία.

Η κυκλοφορία του αίματος συσχετίζεται άμεσα με την διέργερση. Το stretching στην περιοχή του ισχίου και των ποδιών στέλνει μεγάλη ποσότητα αίματος που ρέει μέσα από την περιοχή του πυελού. Όταν οι άνθρωποι είναι αδρανείς, η ροή του αίματος μειώνεται και οι αρτηρίες τους γίνονται δύσκαμπτες. Η αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή του πυελού ανοίγει τις αρτηρίες και στέλνει μια νέα και υγιή ροή αίματος στις περιοχές που χρειάζεται.

https://www.instagram.com/p/BoqmA3eADNF/?utm_source=ig_embed

Αυξάνει επίσης την ενέργεια

Επειδή το stretching αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους μύες, μπορεί επίσης να συμβάλει στην βελτίωση της ενέργειας και της ζωτικότητας.

Το stretching αυξάνει την ενέργειά σου και θα σου δώσει περισσότερη αντοχή από πριν.

Διαβάστε επίσης:

Σεξ το πρωί: Να πώς μπορεί ν’ αλλάξει κάθε μέρα σου!

Photo: iStock