Νέος μήνας, νέοι στόχοι! Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και ήρθε η στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις μας. Σήμερα κάνουμε ασκήσεις με ένα σκαλοπάτι, για να γυμνάσουμε τους γλουτούς και τα πόδια μας.

Όταν βρίσκω ευκαιρία και έχω λίγο παραπάνω χρόνο, πάντα το εκμεταλλεύομαι έτσι ώστε να βγω έξω και να κάνω ασκήσεις που θα μου δώσουν ενέργεια! Άλλωστε η άσκηση στη φύση έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας, ενώ το καθαρό οξυγόνο αυξάνει τον ρυθμό καύσης του περιττού λίπους και γεμίζει τους πνεύμονες με καθαρό αέρα.

Αυτή τη φορά, αποφάσισα να πάω σ’ ένα πάρκο που έχει μια πλατεία και να χρησιμοποιήσω τα σκαλοπάτια για την προπόνησή μου. Και σου προτείνω να το κάνεις κι εσύ! Είναι η τέλεια επιλογή, με τους γλουτούς και τα πόδια σου να παίρνουν γι’ ακόμα μια φορά φωτιά!

Glute Makeover: Η Μαριλίνα Βακονδίου θα σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις τους γλουτούς που ονειρεύεσαι

Στο σημερινό μου βίντεο θα σου δείξω ασκήσεις, στις οποίες σου προτείνω να κάνεις από 15 επαναλήψεις στην κάθε μια, από 3 φορές, η μια μετά την άλλη χωρίς διάλειμμα. Προσπάθησε να μείνεις για λίγο σταθερή στο τέλος της κάθε άσκησης για 5 ή και παραπάνω δευτερόλεπτα γι’ ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δες πώς θα κάνεις τις ασκήσεις με ένα σκαλοπάτι:

Για περισσότερα fitness tips:

Glute Makeover: Οι ασκήσεις με μπάρα δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο! (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News