Φτιάχνουμε την τσάντα του γυμναστηρίου σου και σου δίνουμε επιπλέον λόγους για να πας!

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν υποσχέθηκες στον εαυτό σου πως μετά το Καλοκαίρι θα ξεκινήσεις γυμναστήριο; Ξεκίνησες; Αν ναι, να σου δώσουμε συγχαρητήρια γιατί κι εμείς ακόμα το…παλεύουμε. Φτιάχνουμε, όμως, την τσάντα του γυμναστηρίου και είμαστε ένα βήμα πριν…μπούμε!

Γνωρίζεις όλα τα οφέλη της γυμναστικής για την υγεία σου και μαζί με μια καλή διατροφή, έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή! Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που λατρεύουν το γυμναστήριο και πηγαίνουν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα κι αυτοί που διαρκώς το ξεκινάνε από…Δευτέρα. Εμείς σου φτιάχνουμε την τσάντα του γυμναστηρίου για να μην γκρινιάζεις και γι΄αυτό!

Τι πρέπει, λοιπόν, να έχει η τσάντα του γυμναστηρίου;

Αθλητικά ρούχα και παπούτσια

Αν θέλεις να πας γυμναστήριο αμέσως μετά τη δουλειά, τότε θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα αθλητικά σου, γιατί δεν γίνεται να πας άοπλος στον πόλεμο. Φτιάξε την τσάντα σου από το προηγούμενο βράδυ για να μην τρέχεις και δεν προλαβαίνεις το πρωί και κυρίως για να μην ξεχάσεις τίποτα.

Βάλε μέσα τα αθλητικά σου ρούχα -τα οποία κατά προτίμηση να είναι βαμβακερά- και τα αθλητικά σου παπούτσια που τα έχεις μόνο για γυμναστική και σε βολεύουν. Μην ξεχάσεις να βάλεις και καθαρές κάλτσες!

Μια ζακέτα

Θα μου πεις τι να την κάνω την ζακέτα. Είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου μια ζακέτα, την οποία θα φορέσεις μόλις βγεις από το γυμναστήριο. Αφού θα έχεις ιδρώσει, δεν θέλεις με τίποτα να κρυώσεις. Ζακέτα μην ξεχάσεις να πάρεις, που λέει και η μαμά σου!

Νεράκι

Το νερό είναι βασικό και σε καμία περίπτωση μην το ξεχάσεις να το βάλεις στην τσάντα σου γιατί θα αφυδατωθείς με τόσο ιδρώτα που θα χάσεις.

Πετσέτα

Μπορείς να πάρεις μια ή δύο πετσέτες. Πάρε μια πετσέτα που θα απλώνεις στα όργανα, γιατί κακά τα ψέματα τόσος κόσμος τα χρησιμοποιεί και τόσος ιδρώτας και επομένως τόσα μικρόβια υπάρχουν εκεί πάνω.

Και πάρε και μια δεύτερη πετσέτα αν κάνεις μπάνιο στο γυμναστήριο. Σε αυτήν την περίπτωση μην ξεχάσεις να πάρεις μικρά μπουκαλάκια με σαμπουάν και καθαρά εσώρουχα!

Ακουστικά

Αυτό είναι προαιρετικό! Μπορείς, όμως, να πάρεις τα ακουστικά μαζί σου, να βάλεις τη μουσική στη διαπασών και να κάνεις focus στη γυμναστική.

Και τι δεν θα χρειαστείς; Σίγουρα δεν θα χρειαστείς τα καλλυντικά σου. Μake-up, κραγιόν, σκιές, μάσκαρα, πούδρα, ρουζ και ό,τι άλλο έχεις στο νεσεσέρ σου. Μπορείς να τα πάρεις μαζί σου αν μετά κατευθείαν έχεις ένα ραντεβού, αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι μόνιμα στην τσάντα του γυμναστηρίου σου!

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Lawrence διαψεύδει όλες τις celebrities που λένε ότι δεν γυμνάζονται!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved