Η Erin Oprea, γυμνάστρια πολλών ξένων διασημοτήτων έχει βρει τη συνταγή για smoothie για να σταματήσεις να νιώθεις κουρασμένη όλη μέρα και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το εντάξουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.

Μέσα σε μια μέρα, καλούμαστε να κάνουμε ένα εκατομμύριο πράγματα. Τι συμβαίνει, όμως, όταν απ’ αυτά δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ούτε ένα, γιατί νιώθουμε μια ανεξήγητη κούραση και έλλειψη ενέργειας;

Σύμφωνα με την Erin Oprea, το μυστικό για να έχουμε περισσότερη ενέργεια όλη μέρα, αλλά και στην προπόνησή μας στο γυμναστήριο, βρίσκεται σ’ αυτό το smoothie, το οποίο η ίδια προτείνει να ετοιμάζουμε και να καταναλώνουμε πριν φύγουμε για το γυμναστήριο.

Είναι ένα smoothie γεμάτο με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε μια μέρα σωστά και να προσφέρουμε στον οργανισμό μας την ενέργεια που χρειάζεται και που του είναι απαραίτητη!

smoothie της Meghan Markle

Photo: Getty Images/iStockphoto

Ειδικότερα, αυτό το smoothie αυξάνει την άμυνα του οργανισμού μας και μας επιτρέπει να προπονούμαστε ακόμη πιο σκληρά (εφόσον αυτό είναι κάτι που θέλουμε). Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι και αντιφλεγμονώδες.

Φυσικά, όλα αυτά τα οφέλη για τον οργανισμό προέρχονται απ’ τα υλικά που περιέχει μέσα. Ποια είναι αυτά και πώς θα φτιάξεις το smoothie;

Για το smoothie που θα σου χαρίσει ενέργεια θα χρειαστείς:

  • 2 ωμά παντζάρια
  • 3 λεμόνια
  • 1 κομμάτι από τζίντζερ

Για να το φτιάξεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπλέντερ!

Διάβασε ακόμη:

Το ρόφημα (και το superfood) που ενισχύει τον μεταβολισμό!