Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν και επίσημα! Θα διαρκέσουν για 15 μέρες, δηλαδή μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου και πρέπει να τρέξεις να κάνεις τα ψώνια σου γιατί τα κομμάτια ήδη εξαντλούνται! Προς ενημέρωσή σου ορισμένα καταστήματα μπορεί να λειτουργήσουν και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. 

Οι εκπτώσεις είναι εδώ και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό! Πήρα όλα τα site με τη σειρά και συγκέντρωσα τα καλύτερα κομμάτια! Σε ποιον δεν αρέσουν τα ψώνια; Ειδικά όταν μιλάμε για εκπτώσεις!

Αν κάνεις μία βόλτα στην αγορά θα ξετρελαθείς από την γκάμα και την πτώση των τιμών, ενώ αν δεν έχεις χρόνο για shopping therapy δεν πειράζει! Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Κάναμε για σένα την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας και τα πιο οικονομικά ρούχα. Από παντελόνες μέχρι και δερμάτινα jackets, ό,τι ρούχα σε έκπτωση θέλεις θα τα βρεις εδώ!

Πέρα από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, όμως, πλησιάζουν η Black Friday και η Cyber Monday, οι αγαπημένες μέρες των καταναλωτών! Αυτό σημαίνει κι άλλα ψώνια στις 26 και στις 29 Νοεμβρίου! Μελέτησε, λοιπόν, την παρακάτω λίστα, κάνε την έρευνά σου κι έφυγες για ψώνια!

Θέλεις να απογειώσεις το φθινοπωρινό look σου; Έχουμε όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι!

Ρούχα σε έκπτωση: Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα κομμάτια των ενδιάμεσων εκπτώσεων!

Short Shirt Dress With Cut-Out Detail (15.59€)

Pull&Bear

Belted Faux Leather Biker Jacket (25.99€)

Pull&Bear

Χυτό παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι (13.99 €)

Bershka

Καρό πουκάμισο cropped (16.09 €)

Bershka

Φόρεμα πλεκτό κουμπιά (25,99 €)

Mango

Σαλοπέτα denim Wideleg (25,99 €)

Mango

Κρουαζέ Πουκαμίσα (16,99€)

Zara

Καρό Πουκάμισο – Σακάκι (22,99€)

Zara

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News