Αν είσαι σαν κι εμάς, θαυμάζεις τα ρούχα της βασιλικής οικογένειας και κάθε φορά που τα βλέπεις ταξιδεύεις σε μια άλλη εποχή. Νιώθεις σαν να ζεις σε ταινία, ακόμα κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για αληθινά κοστούμια. Τώρα, μπορείς να ξεναγηθείς σ’ αυτά τα κοστούμια, δωρεάν, μέσα απ’ τον υπολογιστή σου σε μια μοναδική εικονική έκθεση!

Η virtual έκθεση περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ που έχουμε δει στις δύο αγαπημένες μας σειρές, που είναι εμπνευσμένες απ’ την βασιλική οικογένεια: Το The Crown και το The Queen’s Gambit.

ρούχα της βασιλικής οικογένειας

Τα κοστούμια παίζουν βασικό ρόλο στις δύο συγκεκριμένες σειρές και για να τα τιμήσουν, η Gabriele Binder και η ομάδα της έφτιαξαν όλα τα looks που βλέπουμε στο The Queen’s Gambit, ενώ η Amy Roberts και η ομάδα της δημιούργησαν τα looks απ’ το The Crown.

Για την έκθεση, συνεργάστηκαν το Brooklyn Museum και το Netflix προκειμένου να στήσουν όλα αυτά που μπορείς να απολαύσεις online!

ρούχα της βασιλικής οικογένειας

Η έκθεση είναι διαθέσιμη online απ’ τις 30 Οκτωβρίου έως και 13 Δεκεμβρίου. Οι “επισκέπτες” της έκθεσης online θα μπορούν να παρατηρήσουν το αγαπημένο τους look από κοντά, να δουν τις λεπτομέρειες, και φυσικά αν θέλουν να κάνουν και κάποιο screenshot για να κρατήσουν αυτή την στιγμή!

Ανάμεσα στα σπουδαία ρούχα, ξεχωρίζει εκείνο που φοράει η Elizabeth Harmon στο The Queen’s Gambit μέχρι το νυφικό φόρεμα της Πριγκίπισσας Diana!

ρούχα της βασιλικής οικογένειας

Για τις ανάγκες του The Queen’s Gambit, τα περισσότερα κοστούμια φτιάχτηκαν από το μηδέν σε ειδικά workshops.

Να σημειώσουμε πως εάν είσαι φαν του The Crown, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις πρώτα και τα outfits της Gillian Anderson, την οποία θα απολαύσουμε ως Margaret Thatcher στις 15 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί η νέα σεζόν στο Netflix.

ρούχα της βασιλικής οικογένειας

Δες την virtual έκθεση εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News