Η Άνοιξη έχει μπει και φυσικά έχει έρθει η εποχή για τις απαραίτητες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξοδέψεις όλη σου την περιουσία σε νέες αγορές. Μπορείς να αξιοποιήσεις και παλαιότερα κομμάτια για μοναδικές εμφανίσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα fashion trend της Άνοιξης 2021 που θα φορεθεί πολύ φέτος και είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψεις!

Η τάση που ξεχωρίσαμε δεν είναι άλλη απ’ τα Oversized Shoulderpad Boyfriend Jackets ή αλλιώς τα oversized σακάκια με έντονους ώμους!

Μπορείς να βρεις τέτοια σακάκια σε πολλά χρώματα αλλά και διαφορετικά υλικά, ενώ μπορείς πάντα να δανειστείς και το jacket του καλού σου!

Δημιούργησε ένα look με layers και ίσια γραμμή, ενώ μπορείς να παίξεις με τα μοτίβα και να κάνεις μια εμφάνιση εμπνευσμένη απ’ τη δεκαετία του ’80!

Με τη βοήθεια των έντονων ώμων, αυτά τα σακάκια κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά. Εάν μάλιστα, συνδυάσεις το jacket με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή ή ενα δερμάτινο σορτς, θα δημιουργήσιες ένα υπερσύγχρονο στιλ.

Τα χρώματα που ταιριάζουν σε ένα τέτοιο look και κυριαρχούν στις φετινές τάσεις το powder blue, το ανθρακί (χρώμα του κάρβουνου) και ουδέτερα χρώματα.

Χωρίς πολύ κόπο, θα είσαι εντυπωσιακή σε οποιαδήποτε μετακίνησή σου, απ’ τη βόλτα με μετακίνηση 6 μέχρι το γραφείο!

Ήρθε η ώρα να εξοπλιστείς με στυλ! Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη ντουλάπα σου την Άνοιξη

Ιδέες για το πώς να υιοθετήσεις το fashion trend της Άνοιξης 2021

Φτιάχνουμε τη ντουλάπα για την Άνοιξη: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News