Κανένας δεν φοράει καλύτερα τα γυαλιά ηλίου από ότι οι πρωταγωνιστές σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες όλων των εποχών. Παράλληλα, τα γυαλιά ηλίου εκτός του ότι προστατεύουν τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία, είναι και το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε άνδρα.

Είτε είσαι ο τύπος που επιλέγει τα κλασικά aviators, είτε αυτός που δεν φοβάται να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν, η λίστα με τα γυαλιά ηλίου παρακάτω περιλαμβάνει κάτι για όλους. Όπως για παράδειγμα, τα πάντα διαχρονικά Persols του Steve McQueen και τα Ray-Ban του Tom Cruise, αλλά και τα γυαλιά σε οβάλ σχήμα του Keanu Reeves στο Matrix.

Ακολουθούν τα 10 πιο iconic γυαλιά ηλίου στην ιστορία του σινεμά:

Steve McQueen – The Thomas Crown Affair

Για τα Persol του Steve McQueen στο «The Thomas Crown Affair» έχουμε αφιερώσει ένα ολόκληρο άρθρο που συμπεριλαμβάνει τα πιο διαχρονικά ζευγάρια γυαλιά ηλίου, για όσους θέλουν να υιοθετήσουν κάτι από το στυλ του βασιλιά του cool.

Steve McQueen – The Thomas Crown Affair

Tom Cruise – Top Gun

Τα εμβληματικά aviators του Tom Cruise στο Top Gun είναι τα Ray-Ban RB3025 και είναι ίσως τα πιο διαχρονικά και τα πιο iconic που θα βρεις σε αυτή την λίστα.

Δες τα υπόλοιπα iconic γυαλιά ηλίου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News