Τα νέα sneakers του οίκου Gucci κοστίζουν μόλις 12 δολάρια, αλλά είναι virtual που σημαίνει ότι εάν τα αγοράσεις δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα φορέσεις! Και εάν δεν μπορούμε να τα φορέσουμε στις βόλτες μας με τον κωδικό 6 τότε σε τι πραγματικά μας εξυπηρετούν;

Ως το πιο δημοφιλές brand του κόσμου, ο οίκος Gucci τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει μια σειρά από sneakers με το διάσημο λογότυπο του, όμως αυτή τη φορά πρωτοτυπεί πραγματικά γιατί μόλις μας παρουσίασε τα νέα του αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν 11.99 δολάρια, αλλά είναι διαθέσιμα μόνο σε ψηφιακή μορφή!

Τέλος στη συνεργασία με μοντέλα κάτω των 18 ετών βάζουν γνωστοί οίκοι μόδας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιταλικού οίκου, αυτά τα sneakers είναι ουσιαστικά ένα φωτογραφικό φίλτρο και ο αγοραστής τους μπορεί να τα φορέσει με τη χρήση τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (AR) ακόμη και έξω από το περιβάλλον λιανικής πώλησης. Σημειώνεται ότι για τα συγκεκριμένα αθλητικά, η Gucci συνεργάζεται ξανά με την Wanna, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τις Reebok, Puma και Snapchat προκειμένου να τεστάρει πώς οι καταναλωτές ανταποκρίνονται στο να δοκιμάζουν ψηφιακά τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τα sneakers του οίκου Gucci στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News