Τα νέα sneakers του οίκου Dior είναι κατά την άποψή μας τα ωραιότερα για το 2020 και ίσως μόνο τα Dior x Air Jordan 1 που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος το Καλοκαίρι μπορούν να τα συναγωνιστούν. Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Dior B27;

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών του οίκου Dior, Kim Jones, συνεχίζει να ενσωματώνει τις streetwear αναφορές στις κολεξιόν του και τα Dior B27 που σχεδίασε είναι αδιαμφισβήτητα τα νέα αθλητικά που όσοι αγαπούν τη μόδα θα θέλουν να αποκτήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τα Dior B27 αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε 3 διαφορετικά σχέδια και μοιάζουν αρκετά με τα Dior x Air Jordan 1, τα οποία μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά τους το Καλοκαίρι εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Τα νέα sneakers του Οίκου Dior:

sneakers του Οίκου Dior
Dior

Συγκεκριμένα, τα συναντάμε σε μαύρο, γκρι και λευκό χρώμα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο γαλλικός οίκος θα τα δούμε τόσο σε χαμηλό όσο και σε μποτάκι. Το μεγαλύτερο μέρος τους είναι από δέρμα και στα πλάγια ξεχωρίζει το εμβληματικό λογότυπο του οίκου Dior, το οποίο το βλέπουμε εξίσου και στη σόλα των αθλητικών.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News