Έρχεται η μέρα που θα μπορέσεις και πάλι να βγεις με τις φίλες σου και να πιείτε ένα ποτό! Ωστόσο μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής είναι πολύ πιθανό -ή και όχι- να μην έχεις καθόλου έμπνευση για το τι να φορέσεις. Στις πρώτες σου βραδινές εμφανίσεις μπορείς να πάρεις ιδέες από τη γνωστή ηθοποιό Keira Knightley, η οποία έχει καταφέρει με έναν μοναδικά απλό τρόπο να κάνει πάντα αισθητή την εντυπωσιακή παρουσία της. Μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ πριν βραδινές εμφανίσεις αλά Keira Knightley όμως μπορείς να το κάνεις!

Οι πρώτες σου βραδινές εμφανίσεις αλά Keira Knightley

Από το πιο απλό outfit που μπορεί να περιλαμβάνει ένα τζιν και ένα λευκό t-shirt μέχρι τις boho εμφανίσεις και τις τουαλέτες, η Keira Knightley έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο στο κόκκινο χαλί του Hollywood όσο και στην καθημερινότητα. Η ίδια έχει καταφέρει να υποστηρίξει ακόμα και τον κορσέ, χωρίς να αποτελεί τάση στην εποχή της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και εμείς απλά τη θαυμάζουμε γι’ αυτό! Οι καλύτερες και οριακά σπάνιες εμφανίσεις της θα σου δώσουν έμπνευση για τις πρώτες σου βραδινές εξορμήσεις που τόσο πολύ περιμένεις.

Μάρτιος 2003

AMY GRAVES/GETTY IMAGES

Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα στο πάρτι του Elton John το οποίο συνόδευσε με μία εσάρπα.

Ιούνιος 2003

FREDERICK M. BROWN/GETTY IMAGES

Με ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και ένα λευκό t-shirt κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα παρά την απλότητα του outfit που επέλεξε!

Αύγουστος 2003

SHOWBIZIRELAND/GETTY IMAGES

Σε μια ιρλανδική πρεμιέρα των πειρατών της Καραϊβικής, η γνωστή ηθοποιός φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα με ένα απλό σανδάλι.

Ιούλιος 2006

DAVE HOGAN/GETTY IMAGES

Με χρυσό φόρεμα Gucci, κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Σεπτέμβριος 2007

DAVE M. BENETT/GETTY IMAGES

Φορώντας Rodarte στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της Εξιλέωσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News