Τις τελευταίες μέρες η Rihanna μας έχει πάρει το μυαλό με τις εμφανίσεις της και τις στιλιστικές επιλογές που κάνει. Οι ειδικοί στον χώρο της μόδας, μάλιστα, κάνουν λόγο για μία νέα εποχή στο maternity look, ενώ παράλληλα οι απόψεις για τα looks της διαφέρουν. Άλλοι τις λατρεύουν και άλλοι τις μισούν. Εμείς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, όχι επειδή υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγω με ένα αποκαλυπτικό baby doll έξω από το σπίτι μου, αλλά επειδή πολλές γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν την ανάγκη να δουν κάτι διαφορετικό, να καταλάβουν πως η φουσκωμένη τους κοιλίτσα δεν είναι ντροπή, αλλά είναι το θαύμα της φύσης. Γι’ αυτό κορίτσια μην χάνεστε μέσα στα φαρδιά σας ρούχα επειδή σας το επιβάλει η κοινωνία, αντίθετα, φορέστε ό,τι θέλετε και ό,τι σας κάνει να νιώθετε πραγματικά άνετα.

«Η Rihanna βάζει φωτιά στο maternity look», αποκάλυψε η στιλίστρια και σύμβουλος μόδας Solange Franklin, παρουσιάζοντας ένα τολμηρό όραμα για τις μέλλουσες μητέρες. «Πρόκειται για ακαταμάχητη και άφθονη ομορφιά».

«Δεν πρόκειται να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης»: Το επαναστατικό maternity look της Rihanna καταρρίπτει κάθε στερεότυπο

Η Rihanna εγκαινιάζει μία νέα εποχή στο στυλ εγκυμοσύνης!

Η μόδα είναι μια μορφή τέχνης που αντικατοπτρίζει την εποχή της. Το ίδιο, παρεμπιπτόντως, ισχύει και για τη μόδα της μητρότητας. Για την Franklin η προσέγγιση της Rihanna είναι μια ηχηρή απάντηση στο τι σημαίνει να είσαι έγκυος το 2022, εν μέσω μιας πανδημίας, ενός πολέμου και της διαφορετικής αντιμετώπισης των μαύρων και λευκών γυναικών στην εγκυμοσύνη. Το να φέρει κανείς νέα ζωή στον κόσμο κάτω από αυτές τις συνθήκες «απαιτεί μια σκληρή αισιοδοξία», είπε η Franklin. Η τολμηρή φιλοσοφία της Rihanna είναι πρακτικά ριζοσπαστική – μια «ξεκάθαρη επίδειξη της μοναδικής δύναμης και αποφασιστικότητας που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει κανείς όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας».

Σε μια κοινωνία που παραδοσιακά δοξάζει τις γυμνές, λευκές έγκυες διασημότητες, η Rihanna παρουσιάζει περήφανα την εγκυμοσύνη της στην showbiz. «Εκτός από τη Rihanna, την Beyonce και την Cardi B, δεν είχαμε πολλές μαύρες διασημότητες ώστε να εμπνευστούμε από το στυλ τους», συμπλήρωσε η Fraklin.

Η Rihanna εγκαινιάζει μια ασυμβίβαστη νέα εποχή για το maternity look που πολλές γυναίκες έχουν ανάγκη. Η Hickman-Kirby, μία μανούλα δήλωσε εμπνευσμένη στην Vogue: «Ίσως δεν θα με απασχολούσε τόσο, αν βρισκόμουν σε ένα ζεστό κλίμα, να ξεκουμπώσω μερικά κουμπιά για να δείξω την κοιλιά μου. Ένα από τα πράγματα με τα οποία νομίζω ότι ασχολούνται πολλές μαμάδες είναι, ποιο κομμάτι του εαυτού μου μπορώ να κρατήσω και ποιο θα χάσω; Αν τολμήσεις, όμως, σαν την Rihanna μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου. Δεν χρειάζεται να καλύπτεσαι και να νιώθεις αμηχανία». 

One Chic Mama! Η Rihanna παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες τις μανούλες του κόσμου με το πιο σέξι see-through λουκ!

Το στυλ της Rihanna μπορεί να φαίνεται τολμηρό για τις μέλλουσες μητέρες, αλλά από πολλές απόψεις, απλά εξακολουθεί να ντύνεται χωρίς να χάνει την προσωπικότητά της. Η Rihanna δεν έγινε λιγότερο σέξι απ’ ό,τι ήταν, απλά έμεινε έγκυος. Κι αυτό που όλες οι μανούλες θα έπρεπε να κρατήσουν είναι να μην γίνουν άλλες, να μην υποβιβαστούν σε ρούχα μόνο για εγκυμοσύνη, αλλά να ντύνονται με βάση τον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News