Το MadWalk επιστρέφει δυναμικά για να προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική. Η μεγάλη γιορτή των brands κάνει come back με κοινό αυτή τη φορά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. To φαντασμαγορικό show θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο TAE KWON DO.

MadWalk 2021: Όλα όσα θα δούμε φέτος

Είναι η 11η χρονιά που θα απολαύσουμε τα μοναδικά catwalks με την συνοδεία γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών ενώ φέτος το show γίνεται με την χορηγία της Serkova Crystal Pure. Την παρουσιάσει του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure έχει αναλάβει η μοναδική Δούκισσα Νομικού ενώ την προβολή του προγράμματος έχει εξασφαλίσει συχνότητα του Mega.

Στο φετινό MadWalk θα απολαύσουμε γνωστούς Έλληνες και διεθνούς φήμης σχεδιαστές αλλά και αγαπημένα brands. Συγκεκριμένα στο catwalk θα περπατήσουν μοντέλα με τις δημιουργίες των fasgion designers Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dimitris Petrou, Lena Katsanidou, Sotiris Georgiou, Vasilis Zoulias, Vrettos Vrettakos. Επιπλέον, την πασαρέλα θα διασχίσουν και τα brands Bubblegun, FILA, Jack & Jones και jjxx, Pink Woman, 5226 series.

Οι καλλιτέχνες που θα συνοδεύσουν τις πασαρέλες είναι οι: Ήβη Αδάμου, Kωνσταντίνος Αργυρός, Παυλίνα Βουλγαράκη, Demy, Εvangelia, Xenia Ghali, Joanne, Josephine, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κακοσαίος, Natasha Kay, Lil Koni, Konnie Μetaxa, Τάνια Μπρεάζου, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Stefania, Tamta, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα.

Φέτος, ο θεσμός που ενώνει μόδα και μουσική είναι αφιερωμένος στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου “Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”. Η πώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure έχει ήδη ξεκινήσει, online viva.gr.