Η Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ, ποζάροντας στο Billboard, το Nο.1 μουσικό περιοδικό του πλανήτη.

Για την αποκλειστική φωτογράφιση, η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να φορέσει μία two-piece custom made strapless δημιουργία της Σίλιας, ενώ στο πλάι της πόζαρε και ο κορυφαίος Ισπανόφωνος ποπ σταρ, Maluma!

Η Jennifer Lopez εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Celia Kritharioti, αποδεικνύοντας πόσο λατρεύει τα κομμάτια του οίκου.

Το Billboard είναι το εγκυρότερο μουσικό έντυπο στον πλανήτη και για περισσότερα από 70 χρόνια καταγράφει τις πωλήσεις δίσκων, τις μουσικές τάσεις αλλά και εκδίδει τις επίσημες λίστες charts των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Για το special τεύχος του, με ένα ειδικό αφιέρωμα στη δύναμη της Latin μουσικής κοινότητας, το Billboard φωτογράφισε την JLO παρέα με τον Maluma, και η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να φορέσει για το photo shooting Celia Kritharioti Couture.

Δες την Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti:

Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO εμπιστεύεται την Celia, αφού και στο παρελθόν είχε φορέσει δημιουργία της για την παγκόσμια καμπάνια του αρώματος της, Promise, καθώς και για τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της, χάρη στους στυλίστες της Rob Zangardi και Mariel Haenn.

Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti
Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti
Jennifer Lopez με δημιουργία Celia Kritharioti

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News