Όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες της Elizabeth Debicki να φοράει το περίφημο φόρεμα εκδίκησης της πριγκίπισσας Diana στα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του “The Crown” ξέραμε ότι θα βλέπαμε το στυλ της πριγκίπισσας στα καλύτερά του. Η ομοιότητα μεταξύ ηθοποιού και πριγκίπισσας είναι πραγματικά ασύλληπτη. Και τα ρούχα είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση ότι η περίοδος κατά την οποία η Diana είχε αποστασιοποιηθεί από το βασιλικό πρωτόκολλο ήταν και αυτή που φαινόταν πιο σίγουρη για το στυλ της και αναμφισβήτητα πιο κομψή. Αυτή είναι η περίοδος που επένδυσε πολύ στα blazer και τα παντελόνια σε ίσια γραμμή!

Το στυλ της πριγκίπισσας Diana είναι διαχρονικό – Πώς να αντιγράψεις τις αθλητικές της εμφανίσεις

H πριγκίπισσα Diana σου δείχνει μέχρι και σήμερα πώς να φορέσεις το blazer σου

Η πανοπλία της Diana στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ήταν τα σακάκια, τα λευκά πουκάμισα και τα τζιν σε λεπτή κοπή. Αυτά τα σύνολα, που φορούσε τις περισσότερες φορές στις επισκέψεις της στον Ερυθρό Σταυρό στο εξωτερικό και από και προς τις σχολικές πύλες του Wetherby, σηματοδοτούσαν μια ορισμένη ικανότητα και αξιοπρέπεια. «Χρησιμοποιούσε ρούχα για να στείλει ένα μήνυμα», λέει η Amanda Wakeley, η γυναίκα πίσω από μερικά από τα πιο όμορφα σακάκια που φτιάχτηκαν για να κάνουν την Diana να αισθάνεται σίγουρη. Το μυστικό της Wakeley; Επένδυσε τα μανίκια με μετάξι, ώστε τα κοστούμια της να είναι πολύ απαλά.

Πριγκίπισσα Diana blazer
Getty Images
Πριγκίπισσα Diana blazer
Getty Images

Στα χέρια της Diana, το blazer έγινε κάτι περισσότερο από ένα αυστηρό ρούχο δουλειάς. Συνδύασε τα σακάκια της με μακριές πλισέ φούστες και μπλούζες, αθλητικές φόρμες και καουμπόικες μπότες. Πρωτοπόρησε και έκανε το σακάκι ρούχο όλων των περιστάσεων, όχι απλώς κάτι που έπρεπε να φορέσεις στη δουλειά.

Πριγκίπισσα Diana blazer
Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News