Λίγο πριν μπει το 2021 αποφασίσαμε να ρίξουμε μία μάτια στις νέες τάσεις χρωμάτων σύμφωνα με την Pantone και στον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου! Οι αναμενόμενες τάσεις χρώματος του 2021 βασίζονται στην ελπίδα και την αισιοδοξία. Παίρνουν μια ιδέα από αυτή την ταραχώδη χρονιά και δίνουν στους ανθρώπους μια αίσθηση ελπίδας, αισιοδοξίας και αναζωογόνησης που πολλοί αναζητούν για το νέο έτος.

Οι τάσεις χρώματος του 2021 και πώς θα τις βάλεις στην ντουλάπα σου

Το Pantone Color Institute και το Shutterstock κυκλοφόρησαν τις προβλέψεις τους για τις τάσεις των χρωμάτων του 2021 τις τελευταίες εβδομάδες, επιλέγοντας φωτεινά και καταπραϋντικά χρώματα που εμπνέονται από φυσικά στοιχεία. Η Pantone αποκάλυψε ότι το Illuminating – μια φωτεινή κίτρινη απόχρωση – και το Ultimate Grey είναι τα Χρώματα του 2021, και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν την ενότητα, τη σταθερότητα και την ελπίδα.

Αν θες, λοιπόν, να δεις με ένα πιο αισιόδοξο μάτι τη νέα χρονιά δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες για το πώς θα μπορέσεις να βάλεις τα χρώματα της Pantone στην ντουλάπα σου!

Illuminating

wwd.com

Ultimate Gray

wwd.com

Set Sail Champagne

wwd.com

Fortuna Gold

wwd.com

Tidewater Green

wwd.com

Marigold

wwd.com

Cerulean

wwd.com

Rust

wwd.com

French Blue

wwd.com

Green Ash

wwd.com

Burnt Coral

wwd.com

Mint

wwd.com

Amethyst Orchid

wwd.com

Raspberry Sorbet

wwd.com

Inkwell

wwd.com

Buttercream

wwd.com

Desert Mist

wwd.com

Willow

wwd.com

Αυτές είναι οι νέες τάσεις χρώματος του 2021 και έχεις πολλούς συνδυασμούς και τρόπους για να τους φορέσεις και εσύ με το νέο έτος!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News