Σίγουρα στην ντουλάπα σου ένας σημαντικός χώρος καταλαμβάνετε από τα αγαπημένα σου jean. Άλλα είναι σκούρα, άλλα είναι ανοιχτόχρωμα, πολύχρωμα, με σκισίματα ή χωρίς. Από όλα τα jean που έχεις φορέσει στη ζωή σου σίγουρα αυτό που θα δεις παρακάτω δεν το έχεις συναντήσει πουθενά. Πρόκειται για ένα jean που μπορεί να σε μεταμορφώσει σε μία ζωντανή ψευδαίσθηση – χωρίς υπερβολές!

Το jean που μπορεί να σε μεταμορφώσει σε μία ζωντανή ψευδαίσθηση

Η εταιρεία της Νότιας Κορέας, LEJE, έχει δοκιμάσει κάτι απρόβλεπτο στο σχεδιασμό των jean δημιουργώντας μία ζωντανή ψευδαίσθηση. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο jean το οποίο ίσως δύσκολα να τολμούσες είναι όμως σίγουρα κάτι που θα σε έκανε να ξεχωρίζεις. Χρησιμοποιώντας δημιουργική κατασκευή και ραφή, ένα σχέδιο διαθέτει ένα μόνο διαγώνιο κάταγμα στα γόνατα, ενώ ένα άλλο σχέδιο εμφανίζεται pixelated με ανώμαλες άκρες σε όλο το μήκος του παντελονιού.

Όσον αφορά στην κατασκευή, υπάρχει μια έξυπνη απλότητα στη δημιουργία αυτού του είδους ρούχων οπτικής ψευδαίσθησης. Όλα παράγονται με στρατηγικές περικοπές στα μήκη του παντελονιού. Τα κομμένα κομμάτια μετατοπίζονται πάντοτε ελαφρώς έτσι ώστε να φαίνονται σαν να τα έχεις κολλήσει. Όταν μπουν στη θέση τους, το αντίθετο ράψιμο τα ασφαλίζει όλα μεταξύ τους και στη θέση τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα δημιουργικό και πρωτότυπο jean του οποίου ο ασυνήθιστος σχεδιασμός είναι βέβαιο ότι μπορεί να κάνει το κεφάλι σου να γυρίζει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News