Το νέο brand της Mariah Riddlesprigger, της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το fashion νέο των τελευταίων ημερών. Πρόκειται για την σειρά ρούχων “sincerely Mariah” που είναι αφιερωμένη στην θετικότητα και την έμπνευση που η σχεδιάστρια θέλει να προσφέρει στον κόσμο. Το brand της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράζει όμορφα μηνύματα σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, αφού η σειρά είναι unisex!

Το brand της Mariah Riddlesprigger “sincerely Mariah”

Το brand της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν είναι μια απλή collection αφού έχει και ένα βαθύτερο νόημα. Όπως δήλωσε η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση για το νέο της επαγγελματικό βήμα, η έμπνευση της ήρθε μέσα από δύσκολες καταστάσεις που η ίδια βίωνε εκείνη την περίοδο. Οι τρεις εμπνευστικές φράσεις που είναι γραμμένες επάνω στα φούτερ και τα t – shirts της σειράς είναι: “UNIQUELY MADE”, “UNDENIABLY WORTHY” και “UNAPOLOGETICALLY ME”.

Στο επίσημο site του brand μπορείς να βρεις τα φούτερ και τα t – shirts της σειράς σε μαύρο και λευκό χρώμα τα οποία είναι τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Τα φούτερ διαθέτουν και κουκούλα ενώ μπορείς να το αγοράσεις και σε σετ μαζί με την φόρμα του ίδιου χρώματος. Τόσο τα φούτερ και οι φόρμες όσο και τα t – shirts της σειράς έχουν φαρδιά και άνετη γραμμή.

Η Kate Moss πιο σέξι από ποτέ στη νέα καμπάνια του brand της Kim Kardashian, Skims

Η σχεδιάστρια δήλωσε σχετικά με το μήνυμα που επιθυμεί να περάσει μέσω του brand της:

“Οι τρεις φράσεις που επαναλάμβανα συνεχώς στον εαυτό μου όταν αγωνιζόμουν σιωπηλά. Οι τρεις φράσεις που με ώθησαν να βγω έξω από το comfort zone μου και να μπω σε μια επιχείρηση που δεν είχα εμπειρία. Οι τρεις φράσεις που αποτελούν το ύφασμα της μάρκας μου! Ξεκίνησα αυτήν τη γραμμή με στόχο να διαδώσω ένα μήνυμα που με βοήθησε στις δύσκολες μέρες μου και με τη σειρά του ελπίζω να βοηθήσει κάποιον άλλο. Ελπίζω το μήνυμά μου να σας αγγίζει ή να σας επηρεάζει με κάποιον τρόπο … Είστε μοναδικά και όμορφα φτιαγμένοι. Αξίζετε αγάπη, σεβασμό και όλες τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Θα πρέπει να ζήσετε τη ζωή με τους όρους σας, χωρίς να απολογείστε!”

Στην ιστοσελίδα του brand μπορείς να βρεις και να κάνεις δικά σου τα αγαπημένα σου κομμάτια σε όποια πλευρά του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News