Με την πρώτη ανακοίνωση πως το “Sex and the City” επιστρέφει με νέα επεισόδια οι fans της σειράς δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Αμέσως, άρχισαν να ξεπηδούν προφίλ που ακολουθούν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές στα γυρίσματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα τους και ένας λογαριασμός που βρίσκει τα ρούχα των πρωταγωνιστριών του Sex and the City για να μάθουν όλοι τα διάσημα brand και την τιμή τους.

Οι νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City reboot είναι απλά wow! Δες τις 3 πρωταγωνίστριες σήμερα

Το προφίλ που καταγράφει τα ρούχα των πρωταγωνιστριών του Sex and the City

Πρόκειται για το προφίλ με όνομα “And Just Like That Closet” που ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα που επιλέγουν οι πρωταγωνιστές για τα νέα επεισόδια και όλοι αναρωτιόμαστε γι’ αυτά. Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνεις στα τυφλά για τα παπούτσια ή την τσάντα της Carrie Bradshaw αφού αυτός ο λογαριασμός τα έχει όλα!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

Η γυναικοπαρέα που λατρέψαμε για το στυλ και το γούστο της δεν δίσταζε στους πρώτους κύκλους της σειράς να ξοδεύει υπέρογκα ποσά για ρούχα, παπούτσια και τσάντες και αυτό ήταν και το σήμα κατατεθέν τους. Το ίδιο φαίνεται πως θα κάνουν και στα νέα επεισόδια μόνο που τώρα χάρη σε αυτήν την σελίδα θα ξέρουμε ακριβώς τι φοράνε! To “And Just Like That Closet” έχει συγκεντρώσει ήδη 87.000 ακόλουθους πριν καν ξεκινήσει η σειρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News