Μεγαλώσαμε διαβάζοντας παραμύθια για πριγκίπισσες με υπέροχα φουντωτά φορέματα με τούλι και χρυσόσκονη. Ονειρευτήκαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς πολλές φορές μέσα σε μεγαλοπρεπή και ονειρεμένα φορέματα βγαλμένα από παραμύθι ακόμα και αν τα φορέσαμε ελάχιστες φορές και κυρίως σε δεξιώσεις – αν τα φορέσαμε! Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Sylvie Facon έχει καταφέρει να σχεδιάσει τη δική της συλλογή από φορέματα που όχι μόνο είναι υπέροχα και μοναδικά αλλά είναι και υψηλής ραπτικής.

Ονειρεμένα φορέματα βγαλμένα από παραμύθι

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Sylvie Facon έχει καταφέρει να φτιάξει μία συλλογή που οποιαδήποτε κοπέλα θα ήθελε να φορέσει τουλάχιστον ένα κομμάτι της. Η υψηλή ραπτική, το ταλέντο και η φαντασία έχουν δέσει τόσο αρμονικά σε οποιοδήποτε φόρεμα έχει δημιουργήσει. Όλες τις οι δημιουργίες θα μπορούσαν να είναι πραγματικά βγαλμένες από παραμύθια με πριγκίπισσες και νεράιδες! Τα κομμάτια της ιδιαίτερης συλλογής της διαθέτουν στην κυριολεξία τα πάντα, από περίπλοκες εικονογραφήσεις έως “ιριδίζουσα δαντέλα και μαργαριτάρια”.

Με την πρώτη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώτη σου σκέψη μπορεί να είναι ότι μοιάζει με ένα φανταστικό έργο της φαντασίας όμως στην πραγματικότητα όλα είναι πολύ χειροπιαστά. Η ίδια έχει καταφέρει ακόμα και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό φόρεμα που στην κυριολεξία είναι ένα “Φορετό βιβλίο ιστορίας” εμπνευσμένο από μια γαλλική πόλη! Στο σημείο αυτό τα λόγια είναι περιττά και επειδή πραγματικά μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οι παρακάτω εικόνες θα σε πείσουν και με το παραπάνω!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News