Η νέα συλλογή από την BASIΛΕΙΑ είναι eco friendly και δίνει στιλ σε κάθε σου εμφάνιση! Τα αγαπημένα σχέδια του brand αποκτούν νέο, δυναμικό χαρακτήρα. Τα animal skin patterns της νέας κολεξιόν BE BOLD ντύνουν τις χειροποίητες, πολυμορφικές τσάντες ΒΑSIΛEIA, δίνοντας αβίαστα απαράμιλλο στυλ σε κάθε σου εμφάνιση.

Ηθική και βιώσιμη μόδα στη νέα συλλογή από την BASIΛΕΙΑ

Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα της νέας συλλογής έχουν επιλεγεί προσεχτικά ώστε στην όψη να είναι ίδια με δέρμα και πόνυ παρότι κατασκευάζονται τεχνητά καθώς η σχεδιάστρια ακολουθεί την τάση της βιομηχανίας για την προστασία των ζώων σε όλες της τις κολεξιόν.

Fast Fashion και κλιματική αλλαγή: Η αιτία της καταστροφής του πλανήτη μπορεί να βρίσκεται στην ντουλάπα σου

Επιπλέον, όλες οι τσάντες BASIΛΕΙΑ είναι ελληνικής ραφής σε συνεργασία με μικρές βιοτεχνίες.

Η αψεγάδιαστη όψη τους, η elegant εμφάνιση τους σε συνδυασμό με την cruelty free παραγωγή και την υψηλή αντοχή τους, κάνουν την νέα κολεξιόν νούμερο ένα επιλογή για green fashion ultra-stylish εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ!

Μόδα για καλό σκοπό

Μέρος των εσόδων του brand BASIΛEIA διατίθεται στον οργανισμό Ηλιτόμηνον για τη φροντίδα των πρόωρων νεογνών.

Μόδα για κάθε μέρα

Με μότο το “Simple To Style”, τα σχέδια του brand ΒΑSΙΛΕΙΑ ταιριάζουν με όλες σου τις εμφανίσεις και δίνουν σε κάθε σου outfit ένα high fashion touch! Ταυτόχρονα, η αδιάβροχη φόδρα τους προστατεύει το πολύτιμο περιεχόμενό τους και επιπλέον, πλένονται στο πλυντήριο ώστε η αγαπημένη σου τσάντα να παραμένει πάντα καινούρια!

Εσύ τι χαρακτήρας είσαι;

Μπες τώρα στο website και ανακάλυψε το sexy FELINS, το classic MUCCA, το edgy BOA και το modern CONGO.

Ψάχνεις κάτι πιο κλασικό; Βρες τσάντες με όψη δέρματος στα αγαπημένα χρώματα του χειμώνα, αλλά και σε fashionable πορτοκαλί και λευκό!

Sustainable Fashion: Τι σημαίνει, γιατί είναι τόσο αναγκαίο, είναι μόδα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News