Η Diana ήταν μια επαναστάτρια πριγκίπισσα, η οποία είχε απασχολήσει πολλές φορές με την συνήθειά της να σπάει τα πρωτόκολλα κάνοντας αυτό που πραγματικά ήθελε. Το ίδιο έκανε και όσον αφορά τα ρούχα. Η πριγκίπισσα του λαού είχε φέρει ουκ ολίγες φορές αναστάτωση στο παλάτι με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Εδώ είναι μερικοί από τους απαράβατους κανόνες που κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας οφείλει να ακολουθεί, αλλά η αγαπημένη μας πριγκίπισσα τους παραβίασε επιδεικτικά.

“Κάνε μόνο ό,τι σου λέει η καρδιά σου”: Η ομορφιά της πριγκίπισσας Diana μέσα από τα δικά της λόγια

5 φορές που η πριγκίπισσα Diana έσπασε το πρωτόκολλο

Όχι αποκαλυπτικά κοψίματα

Η βασιλική οικογένεια συνήθως αποφεύγει τα ρούχα που ξεχωρίζουν ή είναι πολύ αποκαλυπτικά. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Diana αγαπούσε τη μόδα και πολύ συχνά φορούσε μοντέρνα κοψίματα όταν επρόκειτο για φορέματα. Ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που φόρεσε λαιμόκοψη με έναν ώμο ακάλυπτο.

Getty Images

Φορέστε φυσικό μακιγιάζ

Η προσωπική μακιγιέρ της Diana, Mary Greenwell, αποκάλυψε ότι μόνο τα ουδέτερα χρώματα μακιγιάζ θεωρούνται “κατάλληλα για την περίσταση” κατά την προετοιμασία για επίσημες εξόδους. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τη Diana να φοράει για χρόνια το μπλε eyeliner της που ταίριαζε απόλυτα με τα μάτια της.

Getty Images

Ποτέ μαύρα εκτός από τις κηδείες

Οι βασιλικοί συνήθως δεν φορούν μαύρα σε δημόσιες εμφανίσεις εκτός εάν πενθούν ή πηγαίνουν σε κηδεία. Η προτίμηση της Diana σε μαύρα, ναυτικά και ουδέτερα ρούχα την έκανε να ξεχωρίζει απέναντι από τη βασίλισσα με τα πολύχρωμα κοστούμια της.

Τα κρυφά νοήματα πίσω από εμβληματικά outfits της βασιλικής οικογένειας

Diana έσπασε το πρωτόκολλο
Getty Images

Φοράτε γάντια σε δημόσιες εμφανίσεις

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει σχεδόν πάντα γάντια στις εμφανίσεις της με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αποτελεί μέρος της βασιλικής παράδοσης οι βασιλικοί να φορούν γάντια για να αποφεύγουν τα αγγίγματα. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Diana φαίνεται πως προτιμούσε τα αφήνει τα χέρια της ακάλυπτα για να έχει πραγματική επαφή με τον κόσμο.

Diana έσπασε το πρωτόκολλο
Getty Images

Όχι γυμνά γόνατα

Ο μεγαλύτερος στιλιστικός κανόνας για κάθε βασίλισσα είναι να μην δείχνει ποτέ τα γόνατά της σε δημόσιες εμφανίσεις. Η Diana ωστόσο παραβίασε πολλές φορές αυτόν τον κανόνα αν και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν φόρεσε πολύ κοντές φούστες.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News