Η πορτογαλική Vogue αποτελεί μία ωδή στον χρόνο! Τα τρία νέα εξώφυλλα της είναι κυριολεκτικά ένα ταξίδι και αναδεικνύουν τη σημαντικότητα του χρόνου και σε προτρέπουν να ζήσεις την κάθε σου στιγμή σου στο έπακρο πριν είναι πολύ αργά.

Τρεις γυναίκες κοσμούν τα εξώφυλλα της Vogue Portugal για το τεύχος Δεκεμβρίου 2021 – Ιανουαρίου 2022 και πραγματικά σε σαγηνεύουν και σε καθηλώνουν. Οι πρωταγωνίστριες Benedetta Barzini, Mila H και Irene Guarenas σε συνεργασία με το δημοφιλές περιοδικό τονίζουν και αναδεικνύουν την αξία της διαχρονικότητας, μέσω της τέχνης και της μόδας. Το τελευταίο τεύχος είναι αφιερωμένο στη μοναδική πολυτέλεια που έχουμε, τον χρόνο.

H Vogue Arabia βάζει ένα τέλος στα στερεότυπα στη βιομηχανία της μόδας

«Είναι ο χρόνος που έχεις ξοδέψει για το τριαντάφυλλό σου και που το κάνει τόσο σημαντικό»

Όπως αναφέρει και η πορτογαλική Vogue: «Παρόλο ο χρόνος είναι ανεκτίμητος, τείνουμε να τον ξοδεύουμε σαν να τον παζαρεύουμε. Δεν είναι ακριβώς έτσι: Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από το να έχουμε χρόνο. Αλλά πρώτα απ’ όλα, να ξέρουμε πώς να τον αξιοποιούμε σωστά. Ένας τρόπος είναι να τον απολαύσετε με το νέο μας τεύχος, που εξερευνά όλες τις χρονικές βαθμίδες: το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και το ανεκτίμητο».

Όσο περισσότερο εστιάζουμε στο παρελθόν ή στο μέλλον, τόσο περισσότερο μας λείπει το τώρα. Και στο τέλος της ημέρας, ή πιο συγκεκριμένα στην αρχή της ημέρας, το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτή η νέα αρχή.

VOGUE PORTUGAL

6 Instagram accounts που αναδεικνύουν το γυναικείο φύλο και δίνουν έμπνευση σε κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Το supermodel από την Ιταλία, η 78χρονη Benedetta Barzini είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του τεύχους και όχι άδικα, καθώς σε μαγνητίζει με το βλέμμα, τον δυναμισμό και την προσωπικότητά της.

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός σου. Σου δίνεται και σου αφαιρείται κάθε μέρα.

VOGUE PORTUGAL

Στο καθηλωτικό video της Vogue Portugal, η Benedetta Barzini φλερτάρει με τον χρόνο και τονίζει πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να τον αξιοποιήσουμε. Σημασία δεν έχει πώς φαινόμαστε εξωτερικά αλλά πώς επιλέγουμε να συμπεριφερθούμε πρώτα από όλα στον εαυτό μας. Το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλει να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου; Να είναι αυθεντικές, να είναι εαυτός τους, γιατί μόνο έτσι είναι πραγματικά όμορφες.

Τα quotes που δίνουν δύναμη σε κάθε γυναίκα να συνεχίσει να προσπαθεί!

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκες με τον τρόπο που γεννήθηκες. Θέλω να πω πως αυτό που έχει σημασία, είναι τι κάνεις με τον εαυτό σου. Όχι, το πώς φαίνεσαι αλλά πώς τον μεταχειρίζεσαι. Έλεγα ψέματα στις γυναίκες, επειδή η δουλειά μας είναι να τις κάνουμε να πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να είναι όμορφες. Το πραγματικό μήνυμα είναι να είναι αυθεντικές και να έχουν τη δύναμη να μην υποτάσσονται επειδή μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, όχι επειδή έχουν τσάντα Louis Vuitton αλλά επειδή δεν ντρέπονται για τον τρόπο που δείχνουν».

Το τεύχος, που υμνεί τον χρόνο και τον τρόπο που τον προσεγγίζουμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, δεν πρέπει να το χάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News