Μπορεί φέτος να είναι διαφορετική, αλλά η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει! Και αξίζει να την τιμήσουμε όπως της αρμόζει! Οι μητέρες μας είναι εκεί για εμάς, ό,τι και να συμβεί, μας φροντίζουν, μας αγαπάνε, είναι οι βράχοι μας και το στήριγμά μας. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να ξεχνάμε να λέμε στη μαμά μας πόσο την αγαπάμε! Και στις 10 Μαΐου, εάν μπορούμε να της κάνουμε και μια έκπληξη με κάποιο δωράκι, θα είναι πολύ χαρούμενη! Ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας που μπορείς να παραγγείλεις online!

Σκέφτεσαι, ξανασκέφτεσαι και δεν μπορείς να καταλήξεις στο ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τη μητέρα σου. Εάν έχεις κολλήσει και χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, θα τη βρεις εδώ.

Ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Μάσκα Χαλάρωσης

Εάν αισθάνεσαι πως αυτό είναι ένα δώρο που θα κάνει χαρούμενη τη μαμά σου, μην το σκεφτείς παραπάνω! Μπες και επίλεξε ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές που θα βρεις online.

Ένα βιβλίο

Είτει αγαπάει τους Έλληνες ή ξένους συγγραφείς, είτε της αρέσουν τα βιβλία αυτοβελτίωσης ή μαγειρικής, οι επιλογές είναι άπειρες! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις online το βιβλίο που ψάχνεις για τη μητέρα σου.

δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Pexels

Λουλούδια

Αν η μητέρα σου είναι ανάμεσα στις γυναίκες που λατρεύουν τα λουλούδια, προφανώς μπορείς να παραγγείλεις online μια ανθοδέσμη και να έρθει στο σπίτι της στη Γιορτή της Μητέρας!

Σετ σεντόνια

Είναι ένα πολύ safe και χρήσιμο δώρο. Ειδικά εάν η μαμά σου σου έχει γκρινιάξει πολλές φορές για τα απαρχαιωμένα σεντόνια της ή έχει ζηλέψει ένα δικό σου σετ, δεν έχεις παρά να τις παραγγείλεις το δικό της!

δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Σετ ομορφιάς

Από κρέμα σώματος και αφρόλουτρο, μέχρι scrub και μάσκες περιποίησης. Θα βρεις και πιο ακριβές και πιο οικονομικές επιλογές. Μπες τώρα να δεις τα σετ ομορφιάς και είμαστε σίγουροι πως θα παραγγείλεις ένα και για σένα!

Ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια

Οτιδήποτε φοριέται και της αρέσει, ακόμα και πιτζάμες μιας και τώρα μένουμε σπίτι, θα την κάνει να σκάσει ένα τεράστιο χαμόγελο!

δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Κάτι για την κουζίνα

Από σετ για τσάι, εάν πίνει τσάι τα απογεύματα, μέχρι το μαγειρικό σκεύος που ψάχνει εδώ και καιρό, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Κι αν είναι παραδοσιακή νοικοκυρά, αυτό το δώρο θα το εκτιμήσει και με το παραπάνω!

Δες ακόμα:

Εσύ κάθε πότε λες «σ’ αγαπώ» στη μαμά σου;