Οι ήχοι απ’ αυτό το μουσικό video θα βοηθήσουν το μωράκι σου να κοιμηθεί μέσα σε μερικά λεπτά. Η συγκεκριμένη μουσική για μωρά έχει δοκιμαστεί κι έχει αποδειχθεί ότι τα βοηθά να κοιμηθούν με ηρεμία.

Οι νύχτες που το μωρό ξυπνάει συνεχώς είναι απ’ τις πιο δύσκολες για όλους τους γονείς. Εάν και το δικό σου μωράκι δυσκολεύεται να κοιμηθεί και ξυπνάει πολύ κατά τη διάρκεια της νύχτας, σου έχουμε καλά νέα. Οι άγρυπνες νύχτες μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν χάρη σ’ αυτή τη μουσική για μωρά.

Λειτουργεί σαν μαγεία! Εάν βάλεις το μωρό σου στο αυτοκίνητο και οδηγήσεις γύρω απ’ τη γειτονιά, θα κοιμηθεί αμέσως. Αλλά πού να τρέχεις…  Γι’ αυτό η λύση είναι αυτό το μουσικό video για μωράκια! Οι δημιουργοί αυτού του video έχουν κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για όλους τους γονείς.

μουσική για μωρά

Το video προσομοιώνει τον ήχο ενός κινούμενου αυτοκινήτου, έτσι ώστε οι γονείς να μην χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψουν το σπίτι στη μέση της νύχτας.

Με την αύξηση του αριθμού των αθόρυβων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για πολλούς γονείς να κάνουν τα παιδιά να κοιμηθούν, οδηγώντας γύρω απ’ το σπίτι. Οι μηχανικοί της Nissan έκαναν αυτή τη συνεργασία με ανθρώπους ειδικούς στην ανάπτυξη των μωρών κι έφτιαξαν ένα ήρεμο μείγμα ήχων αυτοκινήτου μαζί με ήχους μουσικής.

Αυτή η μουσική για μωρά είναι κατάλληλη για όλα τα μωράκια, εάν οι γονείς αντιληφθούν ότι φέρνει όντως αποτέλεσμα και στο δικό τους μωρό.

Άκου τη μουσική για μωρά:

Η μουσική βοηθάει μ’ έναν μοναδικό τρόπο τα μωρά

Νέα έρευνα προτείνει ότι τα μωρά που ασχολούνται με τη μουσική μιλάνε πιο σύντομα σε σύγκριση με εκείνα που ασχολούνται απλώς με άλλα παιχνίδια.

Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ εξέτασαν μωρά εννέα μηνών που έπαιζαν με παιχνίδια και φορτηγά με άλλα στων οποίων το παιχνίδι περιείχε και την παραγωγή κάποιου ρυθμού.

Διαπίστωσαν ότι η ομάδα των παιδιών που ήρθαν σε επαφή με τη μουσική είχαν μεγαλύτερη δραστηριότητα στην περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με την εκμάθηση της γλώσσας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αν θες το μωρό σου να μιλήσει πιο σύντομα, βάλτου μουσική!

Photo: Freepik