Τι συμβαίνει όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του; Οι έρευνες απαντούν!

LIKE US ON FACEBOOK

Σου έχει τύχει και σένα να σου πει η μαμά σου ή η κολλητή σου ότι σε είδε στον ύπνο της χθες βράδυ κι εσύ αμέσως τρομάζεις κι εύχεσαι να είναι για καλό; Τι ακριβώς σημαίνει, όμως, όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του; Τι λένε οι ειδικοί σε αυτό;

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα όνειρα και ψάχνουν σε ονειροκρίτες και Internet τι ακριβώς σημαίνουν, πότε είναι για καλό και πότε για κακό. Τι σημαίνει όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του;

Πριν κάνεις διάφορα σενάρια, οι ειδικοί απαντούν και σου λένε ακριβώς τι γίνεται όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του ή όταν εσύ βλέπεις ξαφνικά μια συμμαθήτριά σου από το δημοτικό που έχεις να τη δεις πολλά, πολλά χρόνια.

Τα όνειρα μπορεί να φαίνονται απρόβλεπτα αλλά ακόμη και οι χειρότεροι εφιάλτες σου, είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός περιστατικού στην πραγματική σου ζωή. Ο εγκέφαλός σου επεξεργάζεται τόσο πολύ τα αληθινά συναισθήματα που νιώθεις και δημιουργεί νέους φανταστικούς κόσμους. Και πολλές φορές στον ύπνο σου μπορεί να εμφανιστεί και ένα γνώριμο πρόσωπο.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να έχεις περάσει πολύ χρόνο με το συγκεκριμένο άτομο το τελευταίο διάστημα ή να έχεις μια ουσιαστική αλληλεπίδραση η οποία σου έμεινε στο μυαλό ακόμη κι αν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι. Τα όνειρα είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος επεξεργάζεται συναισθήματα και κάθε συναίσθημα που συνδέεται με ένα συγκεκριμένο άτομο, έχει πολλές φορές ως αποτέλεσμα να το δεις και στον ύπνο σου.

Και όταν βλέπεις στον ύπνο σου κάποιον που έχεις να δεις χρόνια; Οι ειδικοί απαντούν πως αν κάποιος σε βλέπει ή δει μια φωτογραφία που σου μοιάζει, μιλάει με ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζεις ή κάποιον που να σε θυμίζει, τότε μπορεί να σε δει και στον ύπνο του. Με λίγα λόγια, δεν συμβαίνει από σύμπτωση, απλώς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Μην ξεχνάς ότι τα όνειρα είναι μια αντανάκλαση των συναισθημάτων που βιώνεις στην πραγματική σου ζωή κι έτσι αν κάτι σου έκανε την παραμικρή εντύπωση δεν είναι απίθανο να το δεις και στον ύπνο σου.

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει στους ανθρώπους που κλωτσάνε στον ύπνο τους; Η επιστήμη εξηγεί!

Photo: TREASURES & TRAVELS
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved