Τι αγοράζουν οι Έλληνες κάθε 15 λεπτά; Πάμε ένα στοίχημα ότι δεν μπορείς να το μαντέψεις; Έρευνα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ebay απαντά!

Τι αγοράζουν οι Έλληνες κάθε 15 λεπτά; Κινητό; Όχι. Άλλα gadgets; Όχι. Εμάς αυτές οι απαντήσεις μας ήρθαν πρώτες στο μυαλό, αλλά πέσαμε έξω. Το παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα Ebay πραγματοποίησε μια έρευνα και αποκαλύπτει τι αγοράζουν οι Έλληνες ανά 15 λεπτά. Όχι, δεν σου περνά από το μυαλό.

Λοιπόν, ποιο είναι το πιο αγαπητό (;), το πιο χρήσιμο (;) προϊόν για τους Έλληνες; Τα γραμματόσημα. Ναι, οι Έλληνες τουλάχιστον ανά 15 λεπτά αγοράζουν και από ένα γραμματόσημο. Αυτό έδειξε η έρευνα από το Ebay. Μάλλον, έχουμε πολλούς συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό (ευτυχώς ή δυστυχώς) με τους οποίους κρατάμε επαφή και με τον…παραδοσιακό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση.

Ποιο βρίσκεται δεύτερο στη σειρά; Τα ηλεκτρονικά gadgets. Η αλήθεια είναι πως είμαστε gadgetακηδες και ό,τι καινούργιο ή περίεργο κυκλοφορεί, θέλουμε να το δοκιμάζουμε! Η αλήθεια να λέγεται.

Όσον αφορά, λοιπόν, τα ηλεκτρονικά gadgets, ένα αντικείμενο αγοράζεται κάθε μισή περίπου ώρα.

Διάβασε όλη τη λίστα απ’ την έρευνα του Ebay

Γραμματόσημα:

1 αντικείμενο κάθε 15 περίπου λεπτά,

Ηλεκτρονικά Gadgets:

1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε μισή ώρα περίπου,

Σπίτι και κήπος:

1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 50 περίπου λεπτά από την υποκατηγορία αλυσοπρίονα

1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε 50 περίπου λεπτά από την υποκατηγορία χαλκομανίες και αυτοκόλλητα

1 αντικείμενο αγοράζεται κάθε περίπου 1 ώρα από την υποκατηγορία συσκευασίες αποθήκευσης τροφίμων.

Ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Έλληνες χρήστες είναι και οι κατηγορίες «μουσικά CDs, records, κασέτες» (περίοδος από 31/12/2017 έως 1/8/2018).

Όπως αναφέρει η έρευνα, στην πλατφόρμα, τον τελευταίο χρόνο, πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα πάνω από 570.000 νέες καταχωρήσεις, ενώ την εμπιστεύθηκαν για τις αγορές τους πάνω από 350.000 ενεργοί χρήστες και για τις πωλήσεις τους πάνω από 12.000 ενεργοί χρήστες.

Διαβάστε επίσης:

Αγόρασες ένα ελαττωματικό προϊόν; Όλα όσα δικαιούσαι!

Photo: snowing / Freepik