Ποιος είναι ο λόγος που τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου; Εντάξει, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά υπάρχει μια κοινή “δραστηριότητα” που κάθε φορά οδηγεί σε τσακωμό και οι έρευνες σε προειδοποιούν.

Ο λόγος που τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου είτε είναι σημαντικός είτε όχι σε ταράζει και χαλάει λίγο τη σχέση σας.Φυσικά, ορισμένες φορές είναι αναπόφευκτο. Αλλά όπου μπορούμε να το γλιτώσουμε γιατί να μην το κάνουμε;

Μην πηγαίνεις, λοιπόν, ποτέ, μα ΠΟΤΕ να ψωνίσεις έπιπλα μαζί με τον καλό σου. Γιατί; Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τσακωθείτε. Αν έχετε μετακομίσει σε ένα σπίτι, αν πήρατε την απόφαση να μείνετε μαζί και θέλετε να πάρετε μερικά καινούργια έπιπλα ή να αλλάξετε τη διακόσμηση, τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, όταν ψωνίζεις έπιπλα με τον καλό σου, τότε μπορεί να βλάψεις τη σχέση σου. Μάλιστα, το να συναρμολογήσεις τα έπιπλα απ’ το ΙΚΕΑ είναι ακόμη χειρότερο!

Σύμφωνα με την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 ενήλικες Αμερικανοί, ένα μέσο ζευγάρι έχει περίπου 72 διαφωνίες κατά μέσο όρο όταν πρόκειται για τα έπιπλα και τη διακόσμηση!

Μάλλον, δεν είναι και τόσο ευχάριστο όταν πάτε να αγοράσετε μαζί μια καινούργια πολυθρόνα, κανείς δεν το απολαμβάνει. Σύμφωνα με την έρευνα, η αγορά επίπλων δημιουργεί μεγάλη ένταση στη σχέση. Το 21% πάντως των συμμετεχόντων περιέγραψε αυτές τις αγορές με τον σύντροφο ενοχλητικές. Και όταν μετακομίζεις σε ένα σπίτι με τον καλό σου δεν θα έπρεπε τίποτα να σε ενοχλεί… μόνο που αυτό απλά δεν είναι δυνατό!

Είναι, όμως, και λογικό. Σκέψου να είσαι περιτριγυρισμένος από κουτιά,  από νέα πράγματα που δεν ξέρεις πού ακριβώς να τα βάλεις, πώς να τα τακτοποιήσεις, πώς να τα χρησιμοποιείς. Κι επικρατεί το χάος!

Τα καλά νέα είναι ότι συμβαίνει και στις πιο καλές οικογένειες γι΄αυτό μην ανησυχείς. Το 21% τσακώνεται για το τι θα αγοράσουν, ένα άλλο 21% για το στιλ, ένα 20% για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Αν αποφασίσατε να μείνετε μαζί, εμείς θα ευχηθούμε καλή τύχη και να το διασκεδάσετε. Όσο μπορείτε τουλάχιστον!

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 συναισθηματικά στάδια που περνάς πριν μετακομίσεις μαζί με το σύντροφό σου