Αυτή είναι η εποχή που τα ζευγάρια… απατούν, σύμφωνα με έρευνες

LIKE US ON FACEBOOK

Ποια είναι η εποχή που τα ζευγάρια απατούν; Οι έρευνες αυτή τη φορά πραγματικά μας άφησαν έκπληκτους και αυτό δεν το περιμέναμε. Ποτέ!

Ποια είναι η εποχή που τα ζευγάρια απατούν;  Σίγουρα θα σκέφτεσαι το Καλοκαίρι, αλλά είναι όντως έτσι; Όχι.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που τα ζευγάρια είναι πιο πιθανό να απιστήσουν τον σύντροφό τους. Μπορεί εσύ να συνδέεις τις γιορτές με οικογένεια, φίλους, αγάπη, λίγο κρασί και το αγόρι σου. Αλλά πολύ φοβόμαστε πως θα σου χαλάσουμε αυτήν την εικόνα.

Εκτός από αυτή τη ζεστασιά των γιορτών, υπάρχει ένα ακόμη «trend». Η απιστία. Πολλοί βρίσκουν τις γιορτές ως μια καλή ευκαιρία για απιστία, ακόμη πιο μεγάλη από το Καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, μια νέα έρευνα με 1.000 συμμετέχοντες απ’ το IllicitEncounters.com, αποκάλυψε πως ένας στους τρεις είχαν απιστήσει τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια των γιορτών.

ζευγάρια απατούν

unsplash/Toa Heftiba

Αλλά γιατί να επιλέξει κάποιος τις γιορτές για να απιστήσει; Και γιατί να απιστήσει γενικότερα; Πολλοί λένε πως στις γιορτές έχουμε μεγάλες προσδοκίες, τις περιμένουμε πώς και πώς και θέλουμε να είναι τέλειες και κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό.

Διασκεδάζουμε λίγο παραπάνω, πίνουμε ένα ποτηράκι παραπάνω και χαλαρώνουμε. Και έχουμε λιγότερους ενδοιασμούς, γινόμαστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί. Και πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν, δεν το λέμε εμείς, το λένε οι έρευνες.

Οι περισσότεροι απατούν με τον συνάδελφο

Σύμφωνα με έρευνες, το 57% των ανθρώπων που είναι άπιστοι αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους με έναν συνάδελφο από τη δουλειά.

Τόσες ώρες περνά στη δουλειά και για μερικούς δεν αποτελεί έκπληξη.

ζευγάρια απατούν

Οι γυναίκες είναι πιο άπιστες αυτήν την περίοδο

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες όταν απατούν αυτήν την περίοδο. Και οι γυναίκες είναι αυτές που απατούν περισσότερο απ’ τους άνδρες.

Μόνο το 32% το μετανιώνει

Είναι εντυπωσιακό πως μόλις το 32% μετανιώνει την απιστία μέσα στις γιορτές. Δεν πιάνεται;;

Το 11% το πιάνουν στα… πράσα

Σύμφωνα πάλι με την εν λόγω έρευνα, το 11% αναφέρεται πως το πιάνουν στα.. πράσα, μάλλον γι’ αυτό το ποσοστό «μετάνοιας» είναι πιο μικρό.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να απατήσει τον σύντροφό του, ακόμη κι αν είναι σε μια σχέση για πολύ καιρό. Είναι ωραίο να χαλαρώνεις τις γιορτές αλλά είναι αναγκαίο να απατήσεις τον καλό σου;

Διαβάστε επίσης:

Οι γυναίκες κερατώνουν περισσότερο κι αυτός είναι ο λόγος

Photo: BRIANA MORRISON/STOCKSY
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved