Πώς θα έχεις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και θα έρχεσαι πιο εύκολα σε οργασμό και με μεγαλύτερη διάρκεια; Υπάρχει απάντηση! 

Μπορεί αυτή τη στιγμή να σου φαίνεται δύσκολο, όμως δεν είναι ακατόρθωτο να έχεις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και μη νομίζεις ότι μόνο οι άνδρες μπορούν να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα. Μία έρευνα θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις.

Πώς θα έχεις, λοιπόν, καλύτερες επιδόσεις στο σεξ; 

Η χρήση πορνογραφίας δεν φαίνεται να βλάπτει τη σεξουαλική λειτουργία των περισσότερων γυναικών, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Environmental Research and Public Health . Στην πραγματικότητα, η μελέτη παρέχει στοιχεία ότι η χρήση πορνογραφίας έχει πολλά θετικά αποτελέσματα στις γυναίκες.

Η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε ότι η πορνογραφία που χρησιμοποιήθηκε κατά τον αυνανισμό ήταν πιο συχνή στις προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, στις γυναίκες με άγχος ή κατάθλιψη, στις μη ετεροφυλόφιλες γυναίκες και στις γυναίκες που είχαν δύο ή περισσότερους συντρόφους.

καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

Unsplash

Η συχνή χρήση πορνογραφίας συνδέθηκε με πολλά θετικά αποτελέσματα κατά τον αυνανισμό και τις σεξουαλικές εμπειρίες με συντρόφους. Οι γυναίκες που ανέφεραν ότι συχνά χρησιμοποιούν πορνό για αυνανισμό βρέθηκαν να έχουν λιγότερη δυσκολία να ξυπνήσουν, λιγότερη δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό, περισσότερο χρόνο για οργασμό, μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τον οργασμό και μεγαλύτερη πιθανότητα να φτάσουν σε οργασμό. Όπως καταλαβαίνεις, είχαν καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.

Η ομάδα ανακάλυψε ότι υπήρχαν ορισμένοι παράγοντες που συνδέονταν με μειωμένη σεξουαλική λειτουργία. Παράγοντες όπως χαμηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης, άγχος και κατάθλιψη συνδέονταν με οργασμική δυσλειτουργία. Σημείωσαν ότι το άγχος και η κατάθλιψη συνδέονταν επίσης με τη χαμηλή ικανοποίηση τόσο σεξουαλικά όσο και σε σχέσεις.

Τη μελέτη συνέταξαν ο Sean M. McNabney, η Krisztina Hevesi και ο David L. Rowland.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου!

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco