Με μια πρόταση έρχομαι σήμερα και πόσο πολύ ενθουσιασμένη είμαι από το Experience Park που πήγαμε χθες. Τι να κάνω στο Experience Park και τι να περιμένω; Κυριακή πρωί το πάρκο ανοίγει τις πύλες του στις 10:00 και περιμένει τους μικρούς του φίλου για μια εμπειρία βγαλμένη από τα πάρκα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο εξωτερικό.

Τι να κάνω στο Experience Park;

  • Αυτό που άρεσε πολύ στα παιδιά είναι η παιδική χαρά που το ονομάζεται παιδικό δάσος. Ένας χώρος εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας, με ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που έχουν ως βασικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και στοχεύουν στην ψυχαγωγία και την εξερεύνηση.

Πήρα το βιβλίο μου και έκατσα στη σκιά των τεράστιων δέντρων όσο τα παιδιά μου έπαιζαν και ήταν τόσο ήρεμα και όλα, σαν να είσαι σε έναν άλλο κόσμο.

  • Το συντριβάνι που μικροί μεγάλοι κάνανε μπουγέλο! Μου θύμισε πολύ το συντριβάνι του Central Park και φυσικά δεν υπήρχε παιδί που δεν ήθελε να μπει μέσα σε αυτό το συντριβάνι και να μην δροσιστεί!
  • Υπαίθριο τέτρις και τρίλιζα με μεγάλα ξύλινα αξεσουάρ για το παιχνίδι. Υπάρχουν παιδιά που τρελαίνονται γι’ αυτά τα παιχνίδια και είναι όντως εντυπωσιακό να τα παίζεις σε μεγάλη κλίμακα.
  • Ο κήπος Ζεν: Μεσογειακή φύση και υγρό στοιχείο που σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις μεταφερθεί κάπου άλλου και όχι στο κέντρο της πόλης.
  • Στο center, προγραμματίσαμε από το σπίτι την επίσκεψή μας στο κέντρο, όπου είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το πώς θα γίνει το πάρκο στο μέλλον και γενικά όλη η περιοχή της ριβιέρας, να δώσουμε το όνομά μας σε ένα αστέρι να αγγίξουμε την αυθεντική δάδα της Ολυμπιάδας και Παραολυμπιάδας του 2004, να κάνουμε βόλτα με το ποδήλατο και μπροστά μας να κάνουμε εικονική περιήγηση στον ποδηλατόδρομο και εικονική βόλτα στον κόλπο της ριβιέρας.
  • Περιήγηση ανάμεσα σε φυτά της ελληνικής υπαίθρου που θυμίζουν Ελλάδα και ελληνικό καλοκαίρι.
Experience Park του Ελληνικού
Eurokinissi

Experience Park στο Ελληνικό: Το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει για μία αξέχαστη εμπειρία

Ένα στολίδι

Από τις βόλτες που αξίζει να κάνεις με το παιδί σου αλλά και με την παρέα σου. Φρόντισε να έχεις μαζί σου καπελάκι ή και μαγιώ αν θες να δροσιστείς στο συντριβάνι. Έχει καντίνα να πάρεις ρόφημα ή κάτι να φας. Το προτείνω και αν και σχετικά μακριά για μένα σίγουρα θα ξαναπάω.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News