Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να βιάσουν δύο ανήλικες

LIKE US ON FACEBOOK

Nέα στοιχεία για τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, εκτός απ’ την 19χρονη που είχε βιάσει λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ο 20χρονος, ο ίδιος και ο συγκατηγορούμενός του φέρεται να είχαν επιχειρήσει να βιάσουν ακόμα δύο ανήλικες κοπέλες, λίγες μέρες πριν το φονικό.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους δράστες της δολοφονίας της Τοπαλούδη.

Ο 20χρονος και ο 21χρονος εμπλέκονται σε απόπειρες βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών, μόλις μερικά 24ωρα πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο δράστες φέρεται, λίγες μέρες πριν το έγκλημα, να άρπαξαν δια της βίας δύο ανήλικα κορίτσια, να τα έβαλαν σε αυτοκίνητο και να τα οδήγησαν σε απόμερο σημείο.

Γονέας, ο οποίος είπε στα δύο κορίτσια να καταγγείλουν στην Αστυνομία το συμβάν, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία «οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δυο 17χρονα κορίτσια».

Συγκεκριμένα, τα έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο Nissan και δεν τα άφηναν να φύγουν. «Ευτυχώς τους πήραν χαμπάρι και έφυγαν από το σημείο. Έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά», συμπλήρωσε.

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που βίαζε κορίτσια

Οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη, την ίδια στιγμή, λένε πως θα κάνουν αποκαλύψεις για το κύκλωμα που βίαζε κορίτσια στη Ρόδο πριν από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Μάλιστα, η μητέρα της είναι πρόθυμη να κάνει ένορκη κατάθεση και να δώσει τα δύο από τα τρία ονόματα των βιαστών της κόρης της το 2017.

Όπως ανέφερε ο θείος της άτυχης φοιτήτριας και δικηγόρος της οικογένειάς της, Βαγγέλης Γκιουγκής, «τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη θα αναφερθεί σε δύο ονόματα».

Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της

Διαβάστε ακόμα:

Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved