Υπόθεση Τοπαλούδη: Άλλαξε κατάθεση ο 19χρονος | «Ναι την βιντεοσκοπήσαμε…»

LIKE US ON FACEBOOK

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη. Ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με την παρέα του βίασαν την άτυχη φοιτήτρια έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της, άλλαξε την κατάθεσή του.

Ο βιασμός της Τοπαλούδη βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των Αρχών, οι οποίες αξιοποιούν κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει. Ο 19χρονος, ο οποίος άλλα είχε καταθέσει αρχικά, τώρα φαίνεται πως ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε ο ίδιος με το κινητό του τη στιγμή του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι τρεις φίλοι αρχικά είχαν ισχυριστεί πως έκαναν πλάκα στην 21χρονη ότι την βιντεοσκόπησαν. Συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική συνεύρεση με τη θέληση της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία αντιλαμβανόταν πλήρως τι συνέβαινε, ενώ για το βίντεο προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι ο ένας εκ των τριών το έκανε «για αστείο», ότι εν συνεχεία το διέγραψαν και ότι έδωσαν το κινητό και στην άτυχη φοιτήτρια προκειμένου να το επιβεβαιώσει.

Ωστόσο, δεν είπαν την αλήθεια, διότι σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο 19χρονος -σε συμπληρωματική του κατάθεση- παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια, όμως, επέμεινε στο ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είπε ότι η Ελένη Τοπαλούδη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Τώρα, αναμένεται οι Αρχές να ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου και φυσικά είναι πιθανό το να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν.

Η αστυνομία θα κάνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει πως όντως το διάγραψε.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Δεν ήταν βιασμός, διαγράψαμε το βίντεο, υποστηρίζουν οι Ροδίτες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved