Υπόθεση μικρής Άννυ: Πιθανώς ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της

LIKE US ON FACEBOOK

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω απ’ την τραγική ιστορία θανάτου της μικρής Άννυ. Η υπόθεση αναβίωση την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου ο πατέρας του κοριτσιού και οι συγκατηγορούμενοί του κάθισαν στο εδώλιο.

Η υπόθεση της μικρής Άννυ συνεχίζει να συγκλονίζει ενώ οι μαρτυρίες των ειδικών των εγκληματολογικών εργαστηρίων, αλλά και τα όσα είπαν οι ιατροδικαστές, ανατριχιάζουν.

Θυμίζουμε ότι τα ίχνη του παιδιού εξαφανίστηκαν πριν από περίπου 3,5 χρόνια, με τον πατέρα να ομολογεί στη συνέχεια ότι τεμάχισε την Άννυ και την πέταξε για να μην την βρουν οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, η Αστυνομία μέσω της πιπίλας του παιδιού συνέκρινε το δείγμα με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν διάσπαρτα στο διαμέρισμα.

«Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο, παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυς είχαμε συλλέξει την πιπίλα. Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δύο γονείς. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού», σημείωσε στην κατάθεσή του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Πιθανώς ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της

Ο μάρτυρας είπε πως το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι, το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Όμως, ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που ο πατέρας της την τεμάχισε.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω».

Ο πραγματογνώμονας που διόρισε η πλευρά του πατέρα εξέφρασε  αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης, ο οποίος διορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά του πατέρα, κατέθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι το παιδί ήταν εν ζωή όταν το τεμάχιζε, ενώ εκτίμησε ότι το παιδί απεβίωσε γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

  • Μάρτυρας: Η εικόνα του παιδιού, όπως την περιγράφει στην πρώτη του απολογία ο κατηγορούμενος, με παραπέμπει σε ασφυκτικό θάνατο, συνάδει με την κατανάλωση ναρκωτικών. Μια κρίση επιληψίας καταλήγει σε αναπνευστικό πρόβλημα.
  • Πρόεδρος: Ο φυσικός θάνατος δεν αποτελεί λόγο απόκρυψης.
  • Μάρτυρας: Δείτε το μοτίβο της ζωής τους. Μιλάμε για μια κοινωνία ανθρώπων που θέλουν να το αποκρύψουν.

Η μητέρα της Άννυς δεν άντεξε και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

Ο πατέρας της Άννυς δεν δέχθηκε ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την κατάθεση του συγκατηγορούμενού του Βούλγαρου στις αλλοδαπές Αρχές.

«Εγώ μόνος μου πήγα στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2015 και είπα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού και πως ό,τι έγινε, έγινε μαζί μου. Είπα ότι το παιδί χάθηκε από εμένα, ότι δεν έχει σχέση η γυναίκα μου, ούτε αυτός (σ.σ.: έδειξε συγκατηγορούμενό του)», σημείωσε.

Ο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ και ο Νασίφ Αχμέντοφ, θυμίζουμε ότι είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για περιύβριση νεκρού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατέρας της μικρής Άννυ αρνήθηκε ξανά ότι τη δολοφόνησε, παραδέχθηκε, όμως, ότι την τεμάχισε

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved