Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Λαγούδη, μια υπόθεση που παραμένει μυστήριο και έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τι ακριβώς τελικά συνέβη εκείνη την μοιραία μέρα στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο;

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Λαγούδη κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους που έδρασαν και δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα πριν από περίπου 8 μήνες.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο Εισαγγελέας επικεντρώνεται σε τουλάχιστον δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία. Τα δύο άτομα έχουν άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό και είναι ζήτημα χρόνου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Λαγούδη, η γυναίκα πάλεψε να βγει από το αυτοκίνητο αλλά δεν την άφησαν, αυτό δείχνει το αποτύπωμα που βρέθηκε από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.

Η Εύη Σκούμα, δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη μιλώντας στον Real Fm 97,8, δήλωσε πως τα πρόχειρα συμπεράσματα που βγήκαν στην αρχή και μιλούσαν περί αυτοχειρίας, δεν συνάδουν με την κοινή πείρα και την κοινή λογική, με την οποία σκέφτεται ένας ακροατής και ένας τηλεθεατής. «Ο εύκολος δρόμος δυστυχώς επιλέγεται τις περισσότερες φορές με κλειστά μάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλέον, οι κατηγορούμενοι φέρεται να είναι τρεις, με τον ηθικό αυτουργό να έχει ήδη προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Πρόκειται για τον γιατρό, με τον οποίο η γυναίκα είχε δεσμό. Όσον αφορά τα άλλα δύο πρόσωπα είναι οι φυσικοί αυτουργοί, καθώς ο ένας έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και ο άλλος την κλείδωσε μέσα.

Έχουμε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συναυτουργία, φυσική αυτουργία στην πράξη αυτή, όπου και προσωποποιείται πλέον με ονοματεπώνυμο και το άτομο θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στο γραφείο της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αγρινίου, η οποία και θα έχει τη διεύθυνση της κύριας ανάκρισης από εδώ και πέρα

Όπως δήλωσε η δικηγόρος, στην εν λόγω υπόθεση οι αντιφάσεις είναι πολύ ηχηρές ενώ χαρακτήρισε “πρόχειρο” το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής περί εισπνοής από τη θανούσα μεγάλης ποσότητας αιθάλης, κάτι που αυτοαναιρέθηκε από τα συνταρακτικά στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα βρέθηκε σε ήπια θέση στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Προσπάθησε να σπάσει με τα πόδια της το παρμπρίζ και τα ευρήματα δείχνουν ότι τουλάχιστον δύο άτομα κρατούσαν τις πόρτες κλειστές. Το αυτοκίνητο ‘μίλησε’. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τις πρώτες κιόλας μέρες από την ίδια την Αστυνομία, ‘μίλησαν’. Το σύνολο της δικογραφίας έχει πλέον η κ. Ανακρίτρια

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Λαγούδη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία σε γιατρό