Υπόθεση Ελένης Τοπαλούδη: Καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο 19χρονος κατηγορούμενος

LIKE US ON FACEBOOK

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 19χρονο Αλέξανδρο Λ., ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μανώλη Κ., κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη αφορούν τις κατηγορίες για βιασμό που αντιμετωπίζει ο 19χρονος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε δημοσίευμά της, αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ.

Οι καταγγελίες που «καίνε» τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο 19χρονος δήλωνε σοκαρισμένος και μετανιωμένος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μέσα από τις φυλακές Γρεβενών όπου και έχει μεταφερθεί.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης κρατούνται στις ίδιες φυλακές και ζητούν να μην έχουν καμία επαφή, να μην βλέπει ο ένας τον άλλον και να είναι σε διαφορετικά κελιά στον χώρο υποδοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συνεργάζονται, μιλούν με τους δικηγόρους τους και τα μέλη των οικογενειών τους, όμως, επιμένουν σε αυτά που λένε, με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον και οι δύο να δηλώνουν πως δεν είναι ένοχοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Τοπαλούδη: Το βανάκι στη Ρόδο «παγίδα» και για άλλα κορίτσια

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved