Υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας: Ανακάλεσε την ομολογία του ο 19χρονος

LIKE US ON FACEBOOK

Ολική ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς, όπως ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας της 21χρονης, Αλέξης Κούγιας, ανακαλεί την ομολογία του ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είχε ομολογήσει το έγκλημα.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας, ο ίδιος βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, στη Ρόδο για να δηλώσει και τυπικά την παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας και να καταθέσει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο 19χρονος μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες απ’ την κατάθεση του 19χρονου στις αρχές για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης νεαρής γυναίκας, τις οποίες μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Ο νεαρός που κατηγορείται, μαζί με τον 21χρονο Έλληνα, για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη μοιραία νύχτα και το τέλος της 21χρονης. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει αφού ανακάλεσε πλέον την ομολογία του μέσω του συνηγόρου του.

Σημειώνεται πως, στο μεταξύ, τα ρούχα της φοιτήτριας στη Ρόδο εντοπίστηκαν από δύτες κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε και η σορός της άτυχης κοπέλας. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι εντοπίστηκε το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι, καθώς αυτό αναμένεται να δώσει απαντήσεις.  Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη είναι το κινητό τηλέφωνο της φοιτήτριας.

Ολόκληρη η ομολογία του 19χρονου:

«Την φοιτήτρια την γνώριζα περίπου μία εβδομάδα. Την είχα συναντήσει μέσα στο δρόμο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ρόδο. Κοιταχτήκαμε στο δρόμο και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα.

Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη μέρα βγήκαμε μία βόλτα. Πήγαμε μία βόλτα στην παραλία στο Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι της.

Μου έκανε εντύπωση ότι το πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Γενικά ήταν καλή κοπέλα και ευαίσθητη. Μου είπε ότι είχε κατάθλιψη.

Με την φοιτήτρια μιλήσαμε τηλεφωνικά μέσω facebook το βράδυ της Τρίτης 27ης Νοεμβρίου. Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου γιατί η ίδια την προηγούμενη μέρα μου είχε ζητήσει να φέρω κάποιον φίλο μου.

Ήμασταν με το αυτοκίνητο του φίλου μου, ένα λευκό βανάκι που ανήκει στον πατέρα του. Στάθμευσα το βανάκι έξω από ένα ζαχαροπλαστείο και την περίμενα. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι, ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι.

Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε. Εγώ την περίμενα στον κεντρικό δρόμο. Μετά από περίπου 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η φοιτήτρια καθόταν δίπλα μου και ο φίλος μου καθόταν στην καρότσα.

Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε.

Ο φίλος μου της είπε “αν δεν”… δεν φεύγεις από το σπίτι. Μετά συνεχίσαμε να κάνουμε έρωτα αλλά εκείνη πάλι δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε “άμα δεν κάτσεις δεν φεύγεις από το σπίτι”.

Είχαμε πιει πολύ βότκα και δε θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε.

Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου τη χτύπησε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο φίλος μου τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι… Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε.

Μετά το χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο, η φοιτήτρια είχε ακόμη τις αισθήσεις της. Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε «πάμε να το τελειώνουμε».

Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα.

Ύστερα ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο που τη ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την είχε χτυπήσει ο φίλος μου…

Είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω σε ό,τι θέλετε και να πάμε μαζί να σας υποδείξω το σπίτι του φίλου μου και το σημείο που πετάξαμε στη θάλασσα την φοιτήτρια».

Διαβάστε ακόμα:

Video-ντοκουμέντο τη στιγμή που η φοιτήτρια φεύγει με τον 19χρονο απ’ το σπίτι της

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved