Ξύπνησε απ’ το κόμμα η 22χρονη κοπέλα, την οποία βίασαν κι εγκατέλειψαν στον δρόμο άγνωστοι την περασμένη Τετάρτη.

Η κοπέλα που βίασαν στο Ζεφύρι ανέκτησε ευτυχώς τις αισθήσεις της ενώ τις περασμένες μέρες η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη, κι έδωσε ένα σημείωμα στην Αστυνομία με τα στοιχεία της. Τα οποία και επιβεβαιώθηκαν.

Μόλις έγινε ενημέρωση απ’ τους γιατρούς πως η κοπέλα ξύπνησε απ’ το κώμα και μπορεί να μιλήσει, στελέχη της ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετέβησαν αμέσως το βράδυ της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση ενώ αναμένεται να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη μόλις συνέλθει. Την ίδια στιγμή, εντοπίστηκε και η μητέρα της η οποία δίνει κατάθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές δεν μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση καθώς δεν φαίνεται να έχει καλές σχέσεις με την κόρη της.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα είχε βρεθεί σ’ ένα χωράφι στο Ζεφύρι ενώ την είχαν βιάσει άγνωστοι. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μέχρι πρότινος σε κωματώδη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η κοπέλα είναι 22 ετών, έχει ένα αδερφάκι 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής. Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της κοπέλας και από τα ρούχα που φορούσε.

Διαβάστε όσα είχαν γνωστά μέχρι πρότινος:

Συνεχίζεται το θρίλερ με την γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι

Photo: Eurokinissi-ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ