Διεκόπη -ξανά- η δίκη της Δώρας Ζέμπερη | Ξέσπασαν οι γονείς

LIKE US ON FACEBOOK

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η δίκη ξανά για τη Δώρα Ζέμπερη διεκόπη για δεύτερη δορά αφού είχε διακοπεί και στις 4 Ιουλίου. Ξέσπασε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Τεταμένο ήταν το κλίμα έξω απ’ το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώ για δεύτερη φορά διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού που βρέθηκε με 14 μαχαιριές νεκρή στο Νεκροταφείο Β’ Αθηνών. Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ξέσπασε κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Η άφιξη του κατηγορούμενου, Μανώλη Σοροπίδη,  έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, αξεπέλυσε απειλές και κατάρες εναντίον του.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού με την έναρξη της δίκης. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το συνήγορο του. «Δεν είναι πράγματα αυτά και δεν μπορεί ο συνήγορος να εγκαταλείπει τον εντολέα του στη μέση της διαδικασίας», είπε η εισαγγελέας της έδρας.

Τελικά, η γραμματεία του δικαστηρίου επικοινώνησε με το συνήγορο και διαπίστωσε- όπως ανέφερε και η εισαγγελέας – ότι η απουσία του δεν είναι προσχηματική. Στο δικαστήριο είχε σταλεί και ιατρική γνωματευσή που βεβαίωνε τα προβλήματα υγείας του συνηγόρου.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου.

Συγκλονίζει η μητέρα: Αυτός θέλει σκότωμα, δεν θέλει δίκη

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Star, δήλωσε πως δεν πιστεύει τίποτα από όσα ισχυρίζεται ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Εννιά μήνες  μας έχει κάνει εμάς και έχουμε μαρτυρήσει.  Εγώ έχω μαρτυρήσει  Και εγώ και τα παιδιά μου.  Δεν έχουμε ζωή.  Εμείς είχαμε ζωή είχαμε τη δουλίτσα μας εγώ στους παιδικούς σταθμούς δούλευα το παιδάκι μου στη δουλίτσα του, τα παιδιά εδώ πηγαίνανε καλά στα γράμματα στις δουλειές τους δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ποιον ενοχλήσαμε; Τι ήρθε ο διάολος εδώ πέρα να μείνει… Καταρχήν και που ήρθε να μείνει εδώ δίπλα δεν με πείθει ότι ήταν τυχαίο εμένα. Εγώ το πιστεύω ότι το παρακολουθούσε. Παρακολουθούσε το παιδί μου

Η μητέρα γεμάτη απόγνωση αναρωτήθηκε γιατί δεν μαρτύρησε από την αρχή. «Αυτός θέλει σκότωμα δεν θέλει δίκη. Αν είμαι ψύχραιμη δεν ξέρω , δεν μπορώ να το υποσχεθώ αυτό, δεν ξέρω ο οργανισμός μου πώς θα αντιδράσει εκείνη τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά δηλώνοντας πως σίγουρα υπάρχουν και συνεργάτες και περιμένει να τους κατονομάσει.

«Γιατί δεν μαρτυράει; Μας κατέστρεψε και δεν μαρτυράει κιόλας. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να μαρτυρήσει. Αναγκάζομαι να τον βλέπω αυτόν και δεν θέλω. Μας τυραννάει τόσο καιρό  και εμένα και τα παιδιά. Έχουμε χάσει τα πάντα.  Είναι ο διάολος μεταμορφωμένος. Ο διάολος που ήρθε να σκοτώσει το παιδί μου  στη γη. Δεν εξηγείται αλλιώς.Το παιδί μου ήταν αγγελούδι», ανέφερε.

Άλλο να σου αρρωστήσει  και να στο πάρει ο Θεός έτσι δεν είναι; Και άλλο να στο πάρει ο άλλος με το έτσι θέλω γιατί το ήθελε αυτός  ξαφνικά και στα καλά καθούμενα  και χωρίς λόγο. Αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα. Τι να πω τώρα πες μου μια δικαιολογία. Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε  τη ζωή του παιδιού. Είχε δικαίωμα; Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ειλικρινά

Διαβάστε επίσης:

Από 14 χτυπήματα σε καρδιά και στήθος προκλήθηκε ο θάνατος της Δώρας Ζέμπερη

Photo: Intimenews
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved